Nisu ga spašavali

Urnebesan video: Pogledajte kako je Dalibor fulao luftić i odletio u vodu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dalibor Petko pokušao se uvaliti na luftić, a onda je pao koliko je dug i širok.

Dalibor Petko svoje je ljeto proveo u društvu Nives Celzijus i Ivane Mišerić, a svoje fotografije svi troje svakodnevno su objavljivali na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Ipak, od svega što se objavljivalo snimka koju je objavio Dalibor daleko je najzabavnija. Naime Petko je pokušavao baciti se na luftić u obliku pauna no nikako nije mogao naći način kako. Ivana Mišerić ga je nagovarala da skoči no trebalo mu je malo hrabrosti.

Kada je skočio, fulao je pauna i pao u vodu. Potom je objavio snimku te napisao ''Ako ste se pitali zašto nema moje fotke s paunom, evo odgovora. Proklete ptičurine!!!''.

''One su mene upozoravale da je teško no ja nisam slušao. I njima je bilo teško, no one su lakše pa su skliznule gore, a ja dole. Moram vam priznati da sam se napadao ovo ljeto. Na pedesetom putu sam prestao brojati. Ne ide mi penjanje na luftić'', otkrio je Dalibor Petko za Dnevnik.hr.

Nakon nespretnog pada, na snimci se čuju salve smijeha.
 

 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene