Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom snimanja emisije 'Ljetnikovac' na srpskoj televizijskoj postaji Happy, dogodio se nesvakidašnji incident. Jedna od djevojka u studiju srušila se na tlo, a snimanje je, unatoč tome - nastavljeno.


Dok je glazbenik Novica Zdravković u emisiji 'Ljetnikovac' pričao o tome koliko je alkohol štetan, posebno za djevojke, jedna od misica u studiju se onesvijestila, a snimanje je nastavljeno kao da se ništa nije dogodilo, piše srpski Puls.

Crnokosa djevojka se zaljuljala i pala na pod, a zanimljivo je kako ju je voditeljica emisije samo pogledala te okrenula glavu i nastavila s programom.

Na sreću, sve je prošlo bez posljedica. Ispostavilo se da je misici pozlilo zato što cijeli dan nije ništa jela. Drugi voditelj, Zoran Pejić Peja, nakon pada joj je napravio sendvič.

Vezani članci Pad kabine žičare u Italiji Objavljena imena žrtava pada žičare, najmlađa ima dvije godine. Njegova teta: "Ljudi su mi pisali da im je žao. Nisam razumjela zašto to pišu" Vatrogasac na quadu Dramatično spašavanje u Zagrebu: Osoba pala s Mosta slobode, vatrogasac ju je izvukao na sigurno

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook