Loša odluka

Bila je neodoljiva, omiljena holivudska slatkica, a onda se prepustila u ruke kirurzima

Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) +0 Meg Ryan (Foto: Profimedia) Galerija

Nakon brojnih plastičnih operacija Meg Ryan danas ne liči na sebe.

Glumica Meg Ryan slovila je za jednu od najslađih holivudskih zvijezda i omiljeno je lice brojnih romantičnih komedija koje je snimila.

Pogledaj i ovo Jackie Stallone (Foto: Profimedia) Svjesna da je pretjerala Ima 98 godina: Majka slavnog snagatora i glumca danas žali zbog plastičnih operacija kojima se podvrgavala

No krajem 90-ih godina Meg je očigledno postala nezadovoljna svojim izgledom i odlučila se podvrgnuti plastičnim operacijama, nakon kojih je slatki izgled djevojke iz susjedstva nepovratno uništen.

Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Meg je pokušavala održati mladoliki izgled, povećala je usne, izgladila bore no u svemu je pretjerala i danas izgleda neprepoznatljivo, što je na kraju utjecalo i na sve rijeđi angažman u Hollywoodu."

Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Glumica nikad htjela priznati da se podvrgnula bilo kakvim operativnim zahvatima, radi čega se suočila s brojnim osudama. 

"Ja ne posvećujem mnogo pažnje tračevima. Postoji mnogo mržnje u svijetu danas, tako je lako suditi. Moje prijateljice i prijatelji pričaju o djeci, o svijetu, budućim naraštajima i budućnosti svijeta i zajednice. Ne bave se mržnjom i osudama'.

Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene