Nakon brojnih plastičnih operacija Meg Ryan danas ne liči na sebe.

Galerija


Glumica Meg Ryan slovila je za jednu od najslađih holivudskih zvijezda i omiljeno je lice brojnih romantičnih komedija koje je snimila.

Vezani članci Bella Hadid (Foto: Instagram) Operirala je nos, povećala usta i napunila obraze, no upravo je proglašena najljepšom ženom svijeta Jackie Stallone (Foto: Profimedia) Ima 98 godina: Majka slavnog snagatora i glumca danas žali zbog plastičnih operacija kojima se podvrgavala

No krajem 90-ih godina Meg je očigledno postala nezadovoljna svojim izgledom i odlučila se podvrgnuti plastičnim operacijama, nakon kojih je slatki izgled djevojke iz susjedstva nepovratno uništen.

Meg Ryan (Foto: Profimedia)
Meg Ryan (Foto: Profimedia)

Meg je pokušavala održati mladoliki izgled, povećala je usne, izgladila bore no u svemu je pretjerala i danas izgleda neprepoznatljivo, što je na kraju utjecalo i na sve rijeđi angažman u Hollywoodu."

Meg Ryan (Foto: Profimedia)
Meg Ryan (Foto: Profimedia)

Glumica nikad htjela priznati da se podvrgnula bilo kakvim operativnim zahvatima, radi čega se suočila s brojnim osudama. 

"Ja ne posvećujem mnogo pažnje tračevima. Postoji mnogo mržnje u svijetu danas, tako je lako suditi. Moje prijateljice i prijatelji pričaju o djeci, o svijetu, budućim naraštajima i budućnosti svijeta i zajednice. Ne bave se mržnjom i osudama'.

Meg Ryan (Foto: Profimedia)
Meg Ryan (Foto: Profimedia)