Nakon brojnih plastičnih operacija Meg Ryan danas ne liči na sebe.

Galerija


Glumica Meg Ryan slovila je za jednu od najslađih holivudskih zvijezda i omiljeno je lice brojnih romantičnih komedija koje je snimila.

Vezani članci Rodrigo Alves Lako bismo ga zamijenili za atraktivnu plavušu, ali on je donedavno bio muškarac koji je poželio biti žena Neven Ciganović Ciganović nikad nije skrivao da voli operacije, a 30 godina stara fotka podsjetila je kako je izgledao prije njih

No krajem 90-ih godina Meg je očigledno postala nezadovoljna svojim izgledom i odlučila se podvrgnuti plastičnim operacijama, nakon kojih je slatki izgled djevojke iz susjedstva nepovratno uništen.

Meg Ryan (Foto: Profimedia)
Meg Ryan (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Meg je pokušavala održati mladoliki izgled, povećala je usne, izgladila bore no u svemu je pretjerala i danas izgleda neprepoznatljivo, što je na kraju utjecalo i na sve rijeđi angažman u Hollywoodu."

Meg Ryan (Foto: Profimedia)
Meg Ryan (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Glumica nikad htjela priznati da se podvrgnula bilo kakvim operativnim zahvatima, radi čega se suočila s brojnim osudama. 

"Ja ne posvećujem mnogo pažnje tračevima. Postoji mnogo mržnje u svijetu danas, tako je lako suditi. Moje prijateljice i prijatelji pričaju o djeci, o svijetu, budućim naraštajima i budućnosti svijeta i zajednice. Ne bave se mržnjom i osudama'.

Meg Ryan (Foto: Profimedia)
Meg Ryan (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia