Švedska manekenka Pixee Fox potrošila je više od 135 tisuća dolara da bi izgledala poput Jessice Rabbit, kultnog crtanog lika. Uzor joj je i Barbika.


Već smo pisali o bizarnoj Pixee Fox, švedskoj manekenki koja je potrošila više od 135 tisuća dolara da bi izgledala poput poznatog lika iz crtića - Jessice Rabbit. Na svom je tijelu imala više od sto estetskih operacija, iako joj je svega 26 godina.

Zbog svoje bizarne opsesije podvrgla se ubrizgavanju masti u bokove, guzu i usne, a sada je izvadila i šest rebara kako bi postigla figuru pješčanog sata. Njen estetski kirurg priznaje da Pixee izgleda groteskno. Promijenila je Fox i boju očiju, nekoliko puta povećala grudi, a u 2017. planira još deset zahvata kako bi ušla u Guinnessovu knjigu rekorda za najuži struk na svijetu.

Njezini roditelji u panici su i nimalo je ne podržavaju. Njena majka kaže kako je prije svega bila lijepa djevojka. Mislili su da će Pixee postati cvjećarka i živjeti normalnim životom. "Nije nam rekla kad je počela s operacijama, a i danas puno tog ne znamo", rekao je njen otac. I sama je priznala da je roditelji ne podržavaju te da je jako bliska sa svojom sestrom.