Ukleta zgrada

Iz stana pokojne pjevačice dopiru jezivi zvukovi - susjedi žive u strahu od duhova!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije 5 godina, u večernjim satima, u stanu u beogradskom naselju Voždovac pronađena su beživotna tijela pjevačice Ksenije Pajčin i njezina dečka, crnogorskog manekena Filipa Kapisode.

Istraga je utvrdila da je Kapisoda ubio pjevačicu i potom presudio i sebi, a tragedija je dobrano uzdrmala cijelu balkansku showbiz scenu.

Pogledaj i ovo Ksenija Pajčin - 3 Danas bi napunila 44 godine... Bila je jedna od najljepših pjevačica regije, a onda joj je njen dečko na stravičan način okončao život

Čini se kako je sada ovaj tužan slučaj ponovno aktualan. Kako piše 'Kurir' susjedi u zgradi u kojoj je Ksenija ubijena žive u strahu jer stan, kako tvrde, opsjedaju duhovi!

 'Prizor je bio jeziv. Ksenijina glava bila je oblivena krvlju.'

Susjedi navode kako se iz stana pokojne pjevačice čuju zvukovi, koraci i kao da netko premješta namještaj, a Ksenijina majka Ljubica godinama bez uspijeha pokušava prodati stan.

U istoj zgradi živjela je i folk pjevačica Saška Karan koja je prvom prilikom iz zgrade iselila: 'Odselila sam se jer se osjećala neka loša energija. Nikada nisam imala osjećaj da sam sama, kao da je netko uvijek bio prisutan u sobi', izjavila je Saška Karan, ističući da postoje priče da je zgrada sagrađena na nekadašnjem groblju', objasnila je u vrijeme preseljenja Saška.

'Ksenija Pajčin živjela je u ukletoj zgradi'

Majka pokojne Ksenije uporno se pokušava riješiti stana iz kojeg su se čak i podstanari odselili i od tada više nitko u stan nije ni ulazio. Susjedi kažu kako nije čudno što nekretninu nitko ne želi kada svi znaju što se u njoj dogodilo. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene