Ona kao da ne stari

Španjolka u Parizu: Prelijepa Penelope ''ostavila'' supruga pa zaustavila dah svim ostalim muškarcima

Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) +0 Penelope Cruz Tom Cruise (Foto: Getty) Galerija

Zanosna Španjolka Penelope Cruz jučer je oduzimala dah u crnoj haljini na Paris Fashion Weeku

Kao i uvijek, glumica je privukla sve poglede.

Pogledaj i ovo Penelope Cruz (Foto: AFP) nema joj ravne! Njezin poznati suprug se pitao treba li mu uopće žena poput nje u životu, a ona svojom pojavom već 30 godina izaziva divljenje

Zanosna Španjolka Penelope Cruz jučer je oduzimala dah u dugoj, crnoj haljini na Paris Fashion Weeku koji je okupio brojne slavne dame na jednom mjestu.

No, 44-godišnja glumica ukrala je svu pažnju svojom pojavom koja je istovremeno bila seksi i elegantna, a baš ništa na njoj ne odaje da je dotična u petom desetljeću života.

Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Savršeno ispeglana kosa, nešto jači make-up na očima te minimalizam s modnim dodacima, ono su što lijepa glumica njeguje gotovo svaki put kada se negdje pojavi, a vjerujemo kako njezin suprug Javier Bardem puca od ponosa zbog zanosne supruge, iako joj on ovoga puta nije bio pratnja.

Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Penelope i Javier jedan su od najatraktivnijih holivudskih parova, a zajedno su od 2007. godine. Vjenčanje je održano u ljeto 2010. godine na privatnoj ceremoniji u prijateljevoj vili na Bahamima. Par zajedno ima i dvoje djece, kćer i sina.

Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) Foto: Getty

Prije nego je upoznala Javiera, Penelope je tri godine bila u vezi s glumcem Tomom Cruiseom koji ima fetiš na glumice jer je prije nje osvojio Mimi Rogers, Nicole Kidman i Katie Holmes, a njihova ljubav puknula je u siječnju 2004. godine.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene