Zanosna Španjolka Penelope Cruz jučer je oduzimala dah u crnoj haljini na Paris Fashion Weeku

Galerija


Kao i uvijek, glumica je privukla sve poglede.

Vezani članci Film Jerry Maguire - 1 Šuškalo se da su par i divno su izgledali skupa, a kad su se proslavili iznenadili su javnost svojim promjenama Penelope Cruz, Tom Cruise Gola se prvi put pojavila sa 17 godina u erotskoj seriji, a lagala je i o godinama, pa samu sebe zbunila

Zanosna Španjolka Penelope Cruz jučer je oduzimala dah u dugoj, crnoj haljini na Paris Fashion Weeku koji je okupio brojne slavne dame na jednom mjestu.

No, 44-godišnja glumica ukrala je svu pažnju svojom pojavom koja je istovremeno bila seksi i elegantna, a baš ništa na njoj ne odaje da je dotična u petom desetljeću života.

Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia)
Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Savršeno ispeglana kosa, nešto jači make-up na očima te minimalizam s modnim dodacima, ono su što lijepa glumica njeguje gotovo svaki put kada se negdje pojavi, a vjerujemo kako njezin suprug Javier Bardem puca od ponosa zbog zanosne supruge, iako joj on ovoga puta nije bio pratnja.

Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia)
Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Penelope i Javier jedan su od najatraktivnijih holivudskih parova, a zajedno su od 2007. godine. Vjenčanje je održano u ljeto 2010. godine na privatnoj ceremoniji u prijateljevoj vili na Bahamima. Par zajedno ima i dvoje djece, kćer i sina.

Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia)
Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) Foto: Getty

Prije nego je upoznala Javiera, Penelope je tri godine bila u vezi s glumcem Tomom Cruiseom koji ima fetiš na glumice jer je prije nje osvojio Mimi Rogers, Nicole Kidman i Katie Holmes, a njihova ljubav puknula je u siječnju 2004. godine.