Zanosna Španjolka Penelope Cruz jučer je oduzimala dah u crnoj haljini na Paris Fashion Weeku

Galerija


Kao i uvijek, glumica je privukla sve poglede.

Vezani članci Kim Kardashian (Foto: Instagram) Alienove glave? Fanovi ismijali tenisice koje slavna starleta mora nositi zbog uvrnutog supruga Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Obavijeni velom tajne: O ovoj zanosnoj Španjolki zna se puno toga, no o njezinu braku baš ništa

Zanosna Španjolka Penelope Cruz jučer je oduzimala dah u dugoj, crnoj haljini na Paris Fashion Weeku koji je okupio brojne slavne dame na jednom mjestu.

No, 44-godišnja glumica ukrala je svu pažnju svojom pojavom koja je istovremeno bila seksi i elegantna, a baš ništa na njoj ne odaje da je dotična u petom desetljeću života.

Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia)
Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Savršeno ispeglana kosa, nešto jači make-up na očima te minimalizam s modnim dodacima, ono su što lijepa glumica njeguje gotovo svaki put kada se negdje pojavi, a vjerujemo kako njezin suprug Javier Bardem puca od ponosa zbog zanosne supruge, iako joj on ovoga puta nije bio pratnja.

Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia)
Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Penelope i Javier jedan su od najatraktivnijih holivudskih parova, a zajedno su od 2007. godine. Vjenčanje je održano u ljeto 2010. godine na privatnoj ceremoniji u prijateljevoj vili na Bahamima. Par zajedno ima i dvoje djece, kćer i sina.

Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia)
Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) Foto: Getty

Prije nego je upoznala Javiera, Penelope je tri godine bila u vezi s glumcem Tomom Cruiseom koji ima fetiš na glumice jer je prije nje osvojio Mimi Rogers, Nicole Kidman i Katie Holmes, a njihova ljubav puknula je u siječnju 2004. godine.