Ipak lažan Tweet?

Koja blamaža: Na Twitteru zamijenila Mandelu s M.L.Kingom?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bogata nasljednica Paris Hilton objavila je tweet u kojem je očito malo pobrkala poznate; zamijenila je Nelsona Mandelu i Martina Luthera Kinga Jr. a zatim se i ispričala rekavši kako je taj Tweet lažan!

Kao što je već poznato, sinoć je preminuo Nelson Mandela, ikona za borbu protiv diskriminacije pa su mnoge slavne osobe na društvenoj mreži Twitter izražavale sućut povodom njegove smrti. Ni bogata nasljednica Paris Hilton nije bila izuzetak.

Pogledaj i ovo Paris Hilton ''ovo me boli...'' Paris Hilton odbrusila hejterima zbog nevjerojatno zlih komentara na račun njezina sina: ''Postoje neki ljudi koji su okrutni i puni mržnje...''

Tuži Slovence: 'Maknite ruke s mog pornića!'

Odala počast preminulom heroju i mirotvorcu

Međutim, dogodila se greška kojom je zamijenila Nelsona Mandelu i Martina Luthera Kinga Jr-a spomenuvši slavni citat 'I Have a Dream' što je izazvalo val komentara na društvenim mrežama.

Nakon što je shvatila što se dogodilo, na Twitteru je i poslala poruku: 'Tko god je objavio taj glupi lažni tweet nema poštovanja zbog gubitka čovjeka za kojim cijeli svijet žali', poručila je Paris.

Kasnije je američki portal Buzzfeed otkrio da je tweet doista bio lažan i da ga nije objavila sama Paris Hilton.

Navodno je Paris Hilton bila u Miamiju i nije ni znala u tom trenutku da je Nelson Mandela preminuo što je kasnije  i objavila na Twitteru.

Bio to njen originalan tweet ili je doista lažan, izazvao je veliko zanimanje i komentare svih koji prate njen Twitter profil.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene