Rade na djetetu?

BALKANSKI NOSTRADAMUS ''Severina i Igor se razvode''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Parapsiholog Mevludin Duvančić predviđa da je ovo fatalna godina za mnoge brakove.

Mevludin Duvančić, inače parapsiholog, poznat je kao balkanski Nostradamus, a ovaj se puta osvrnuo na estradu i progovorio o mogućim zapletima u životima javnih osoba.

Pogledaj i ovo Severina ''nastavljam borbu'' Severina nam se javila nakon obrata u borbi za skrbništvo nad sinom: ''Dobro je to, ali ja na ovome neću stati!''

Mevludin je gostovao u emisiji Ami G Show koja se emitira na Pink televiziji i mnoge je zainteresiralo ono što je kazao za Severinu. ''Severina i Igor, koliko ja vidim, rade na novom djetetu, ali neće im uspjeti. Ja vidim da će se oni rastati. Ista je stvar i s Aleksandrom Prijović koja ljubi posinka Lepe Brene, Filipa'', kazao je.

Duvančić se pohvalio i kako je predvidio upravo u IN magazinu Nove TV kako će se Severina razići s Milanom Popovićem i to odmah nakon što rodi sina, no priznao je da je zbog tog proročanstva kasnije imao problema s kraljem bakra. Navodno je dobivao i prijetnje.

Mevludin Duvančić poznat je i po tome što je predvidio tešku prometnu nesreću Halida Bešlića. Dok je Halid bio u komi mnogi su vjerovali da se pjevač neće izvući no ovaj je čovjek, tvrdi, nazvao njegovu suprugu i rekao da će se Halid probuditi.

Što je još balkanski Nostradamus predvidio pogledajte u videu od 36. minute.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene