'Glupi Internet'

'Moji sinovi znaju za moju snimku seksa'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pamela Anderson napokon je iza sebe ostavila svoju turbulentnu prošlost, no ona je i dalje prati.

Slavna Pamela Anderson živjela je životom prave rock zvijezde uz svoje slavne dečke, no sve je to sada stvar prošlosti. Pronašla je drugu sreću s Rickom Salomonom, a u intervjuu za magazin Elle priznala je i kako se stvarno osjećala.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve priznao Tajna najpoznatije snimke seksa na svijetu je VANI!

Nove frizure: Škare su radile sve u šesnaest!

'Moje oponašanje rock zvijezde u jednom je trenutku postalo jako destruktivno. Nisam uopće znala što radim. Bila sam potpuno neuravnotežena. Razbarušena kosa, životni stil rock zvijezde… Mislila sam da živim san, no to me u jednom trenutku potpuno preuzelo. Sve je započelo jako nevino, a onda sam se u jednom trenutku počela osjećati poput lika iz crtanog filma', bila je iskrena Pamela.

Razlog je i zašto je ošišala svoju dugu plavu kosu, htjela se promijeniti i fizički, no priznaje da njezina burna prošlost još uvijek pronađe način da je ‘zaskoči’ kada se najmanje nada. Ne može pobjeći od snimku seksa nje i njezinog bivšeg muža Tommya Leeja, pa su i njezini sinovi saznali za to prije vremena. 'Ne znam jesu li je pogledali, ali znam da znaju za nju. Moji sinovi znaju otprilike sve što se može znati o meni. Glupi Internet! Uopće ne razumijem zašto su svi tako impresionirani', priznala je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene