Evo zašto!

OVAJ film je optužen za promicanje perverzija!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako traju gotovo 50 godina, 'Zvjezdane staze' tek sad su uspjele uzburkati javnost i navući na sebe optužbe da promiču seksualne perverzije.

Nedavno je jedan pastor američkog ogranka katoličke crkve, Kevin Swanson, izjavio kako je zabrinut zbog scena perverzije u posljednjem filmu 'Star Trek Into Darkness' u kojem kapetan Kirk ljubuje s dvije izvanzemaljke.

>> Poznati kapetan ostao bez teksta - Pred njim se skinula u donje rublje!

Pogledaj i ovo showbuzz ima 89 godina Pogledajte kako danas izgleda legendarni kapetan Kirk iz "Zvjezdanih staza", kaže da se na TV-u ne voli gledati

Pastor Swanson ističe da su ovakvi prikazi krajnje nemoralni i da u suštini poručuju da je u redu imati seks sa bićima koja nisu naše vrste.'Što bi tek bilo da je Kirk vodio ljubav s vanzemaljskim muškarcem?!', izjavio je tijekom intervjua na jednoj radijskoj postaji.

Naravno, spomenuo je i kako jedan kršćanski forum na internetu vodi cijelu raspravu o ovoj temi te se on slaže da je cijeli film prepun perverzija.

No, postoje i oni koji s druge strane tvrde da je 'Star Trek' u svojoj suštini doprinio promicanju prihvaćanja različitosti među intelektualnim bićima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene