Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica i glumica Olivia Newton-John pozvala je u svoju kuću na Floridi, vrijednu 5,6 milijuna američkih dolara koju ne može prodati, katoličkog svećenika da otjera duha samoubojice.


64-godišnja Olivia Newton-John odlučila je u svoj dom na Floridi poznati egzorcista! Za taj se obred nakon što je Christopher Pariseleti, 41-godišnji vlasnik građevinske tvrtke, počinio samoubojstvo u njezinom domu prošlog mjeseca.

Obredu, na kojem je svećenik izgovarao molitve i škropio kuću svetom vodom, nazočio je i Olivijin suprug John Easterling (61) i još dvoje prijatelja, objavio je Sunday Express.

>> Lukuzan dom Celine Dion o kojem možemo samo sanjati!

Bračni par donio je odluku da pozove svećenika pošto je komičarka Rosie O'Donnell odustala od kupnje kuće, za koju je bila ponudila 5,6 milijuna dolara, nakon nemilog događaja. Unatoč tome što je Olivia Newton-John snizila cijenu za 320.000 dolara navodno nema zainteresiranih kupaca.

Agent za prodaju nekretnina je izjavio da je kuća nažalost došla na loš glas nakon što je muškarac tamo počinio samoubojstvo vatrenim oružjem te da to odbija kupce.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook