što se dogodilo?

Snimka razbjesnila internet: Uzeo mu bakšiš, a onda se oglasio i sam pjevač

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijekom nastupa gitarist iz benda Dejanu Matiću uzeo je novac. O svemu se sada oglasio i sam pjevač.

Proteklih dana društvenim mrežama kruži snimka koja je razbjesnila mnoge. Radi se o snimci koja je nastala na koncertu Dejana Matića. Dok je popularan pjevač izvodio svoje hitove, gitarist iz benda uzeo mu je novac s klavijature.

Pogledaj i ovo Lorena Kovač (Foto: Goran Čižmešija) Ove revije ne propušta Na vjenčanju s poduzetnikom pjevale su joj dvije velike balkanske zvijezde, a zgodna Lorena sad se vratila na pistu

Njegov potez naišao je na osudu javnosti jer su mnogi mislili da Matićev kolega namjerno koristi priliku i kriomice uzima novac.  Nakon što se snimka proširila internetom i portalima, oglasio se i sam Dejan Matić i pojasnio pozadinu situacije koju su mnogi krivo shvatili. Naime, ovdje se ne radi ni o kakvoj krađi, već o dogovoru, što je potvrdio i sam pjevač.

"Poznato je sve i nema nikakvih sumnji. Igor i ja već 8 godina surađujemo, putujemo, nastupamo. Naš interni dogovor u bendu je da bakšiš stoji kod Igora, tako da se bez potrebe podigla prašina. Mi smo bez problema, kao i nakon svakog nastupa, podijelili bakšiš od svirke", rekao je Matić za Blic. Spornu snimku možete vidjeti OVDJE.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene