Inferno

VIDEO Kako ga zaustaviti? Luđak smatra da će kugom uništiti čovječanstvo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predstavlja globalnu prijetnju koju se pokušava spriječiti.

Robert Langdon po treći se put vraća na filmsko platno! Riječ je, naravno, o trećoj filmskoj ekranizaciji serije književnih uspješnica jednog od najuspješnijih autora današnjice Dana Browna koju će i ovaj puta režirati dobitnik prestižne nagrade Oscar, Ron Howard (‘Genijalni um’, ‘Da Vincijev kod’, ‘Anđeli i demoni’, ‘Utrka života’). Uz Toma Hanksa, koji ponavlja ulogu istražitelja Roberta Langdona, glavne uloge u filmu ‘Inferno’ dobili su Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy i Sidse Babett Knudsen!

Pogledaj i ovo showbuzz DUBOKI NAKLON TEŠKO JU JE NADMAŠITI Dokazala da je apsolutna kraljica

Scenarij za film ‘Inferno’ napisao je David Koepp, a početak kino distribucije očekuje se 14. listopada 2016. godine. Početak snimanja filma predviđen je krajem travnja ove godine. Izvršni producenti filma su Dan Brown, Anna Culp, Bill Connor i David Householter.

Marigold Hotel 2: Ovako izgleda hotel pun života

Radnja filma ‘Inferno’ nastavlja pratiti tumača simbola s Harvarda, Roberta Langdona. Nakon što se probudi u talijanskoj bolnici pod utjecajem amnezije, Robert započinje surađivati sa Siennom Brooks, doktoricom koja mu pomaže prisjetiti se važnih događaja kako bi pokušao zaustaviti luđaka koji je naumio uništiti čovječanstvo kugom povezanom s Danteovim ‘Infernom’.

Felicity Jones, nominirana za prestižnu nagradu Oscar za film ‘Teorija svega’ glumit će doktoricu Siennu Brooks. Irrfan Khan, jedna od najvećih indijskih zvijezda, najpoznatiji po ulogama u filmovima ‘Milijunaš s ulice’ i ‘Pijev život’ tumačit će ulogu Harryja Simsa. Francuski glumac Omar Sy, najpoznatiji po ulozi u francuskom mega-hitu ‘Nedodirljivi’ te po filmovima ‘X-Men: Dani buduće prošlosti’ i nadolazećem ‘Jurskom svijetu’ glumit će Christopha Brudera. Sidse Babett Knudsen, zvijezda danske televizijske serije ‘Borgen’ glumit će dr. Elizabeth Sinskey, voditeljicu Svjetske zdravstvene organizacije. Filmaši se još uvijek nalaze u pregovorima s nekoliko poznatih međunarodnih glumačkih zvijezda za ostale važnije uloge u filmu.

Komentirajući najavu glumačke postave, redatelj Howard je izjavio: ‘Za ovaj film sam želio da Tom Hanks bude okružen međunarodnom glumačkom postavom čija će energija poduprijeti Langdonovu opasnu borbu za život ili smrt, visoko-rizičnu akciju u koju se upušta i općenito globalnu prijetnju koju će pokušati spriječiti. Felicity, Irrfan, Omar i Sidse su već etablirani glumci kako u svojim zemljama tako i u ostatku svijeta – radi se o fenomenalnim talentima i jedva čekamo da počnemo snimati film.’

‘Uzbuđeni smo što ćemo raditi na već trećem filmu s Ronom, Tomom i Brianom’, izjavio je Doug Belgrad, predsjednik filmske produkcije tvrtke Sony Pictures Entertainment. ‘Film ‘Inferno’ će biti uzbudljiv, intrigantan i sadržavat će međunarodnu avanturu – dakle bit će sve ono što publika i očekuje od filma temeljenog na djelu Dana Browna. Jedva možemo dočekati trenutak kada će, sada već poznati lik Roberta Langdona, ponovno oživjeti na velikom platnu.’

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene