Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U moru nevjerojatnih teorija o ubojstvu pjevačice Jelene Krsmanović, pojavila se još jedna koja nije ni potvrđena ni demantirana od strane policije.


Srpski portal Espreso.rs doznaje od izvora bliskog istrazi kako je pjevačicu Jelenu Krsmanović ubio zatvorenik iz zatvora Zabele s kojim je, navodno, bila u tajnoj vezi. Ta se verzija naveliko prepričava u spomenutom zatvoru.

Vezani članci Policija, ilustracija - 1 Stravično ubojstvo žene na Krku: Nitko je nije vidio danima, ali susjedima je jedan detalj bio alarmantan Douglas Cane osuđen na 25 godina zatvora - 2 Vrhovni sud potvrdio presudu Britancu koji je osuđen na 24 godine zatvora zbog ubojstva na plaži Zrće

Neimenovani zatvorenik, navodni Jelenin ljubavnik, dobio je slobodan vikend baš u vrijeme kada je Jelena nestala. S obzirom na to da su se dobro poznavali, znao je gdje se Jelena kreće i mogao ju je dočekati i usmrtiti. U ovu teoriju uklapa se i način na koji je ubojstvo izvedeno. Pjevačica je usmrćena udarcima u glavu, a stručnjaci tvrde kako je takvo što mogao napraviti samo netko tko ju je ili jako volio ili jako mrzio. Teorija o zločinu iz strasti već se neko vrijeme spominje kao jedna od mogućnosti.

Motiv ubojstva, navodno, je taj što je Jelena zatvoreniku rekla kako ne želi ostavti supruga bez obzira što je imala s njim paralelnu ljubavnu vezu. Policija, isto tako navodno, zna i ima sve ove informacije, ali uhićenje ne može obaviti jer nema dovoljno dokaza.