Priča se po zatvoru

NAJNOVIJE - PJEVAČICU JE NAVODNO UBIO ROBIJAŠ s kojim je bila u vezi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U moru nevjerojatnih teorija o ubojstvu pjevačice Jelene Krsmanović, pojavila se još jedna koja nije ni potvrđena ni demantirana od strane policije.

Srpski portal Espreso.rs doznaje od izvora bliskog istrazi kako je pjevačicu Jelenu Krsmanović ubio zatvorenik iz zatvora Zabele s kojim je, navodno, bila u tajnoj vezi. Ta se verzija naveliko prepričava u spomenutom zatvoru.

Pogledaj i ovo showbuzz Što su pronašli? BIZARNO OTKRIĆE - pronađene obiteljske fotografije s kojih je Jelena izrezana!

Neimenovani zatvorenik, navodni Jelenin ljubavnik, dobio je slobodan vikend baš u vrijeme kada je Jelena nestala. S obzirom na to da su se dobro poznavali, znao je gdje se Jelena kreće i mogao ju je dočekati i usmrtiti. U ovu teoriju uklapa se i način na koji je ubojstvo izvedeno. Pjevačica je usmrćena udarcima u glavu, a stručnjaci tvrde kako je takvo što mogao napraviti samo netko tko ju je ili jako volio ili jako mrzio. Teorija o zločinu iz strasti već se neko vrijeme spominje kao jedna od mogućnosti.

Motiv ubojstva, navodno, je taj što je Jelena zatvoreniku rekla kako ne želi ostavti supruga bez obzira što je imala s njim paralelnu ljubavnu vezu. Policija, isto tako navodno, zna i ima sve ove informacije, ali uhićenje ne može obaviti jer nema dovoljno dokaza.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene