Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novi detalji seks skandala otkrivaju da je Jady Duarte puno toga pokušala sakriti.


 Čini se kako su nedavno objavljene golišave fotografije Usaina Bolta i Jady Duarte izazvale pravo zanimanje javnosti.

Vezani članci Oktoberfest, Kim Kardashian Pogledajte kako su zvijezde tulumarile na najvećoj narodnoj fešti koja je otkazana prvi put u povijesti Slika nije dostupna PROCURILE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE Bolt u krevetu s 20-godišnjakinjom

Stvar se dodatno zakomplicirala u trenutku kada se ispostavilo kako Jady Duarte uopće nije studentica nego ni više ni manje udovica ozloglašenog brazilskog narko bossa Douglasa Donata Pariere, poznatijeg pod nadimkom Dina Terror.

Prema pričama iz policije, ovaj je narko boss jedan od najozloglašeniji i najopasnijih preprodavača droge. Policija je tragala za njim zbog navodno deset teških fizičkih djela od kojih su najpoznatija ubojstva dviju tinejdžerica.

Nekoliko dana nakon što ga je policija ubila, Jady se oglasila i na društvenim mrežama gdje je napisala kako će se ona i njen suprug ponovno sresti u raju.

Iako je prema pisanjima nekih medija, Usain u sretnoj vezi sa Kasi Benett čini se kako se ovaj atletičar malo i zaigrao te završio u krevetu sa drugom ženom.

 

 

A photo posted by Jady Duarte (@pfvrjady) on