Društvene mreže prepune su komentara - što vi mislite?


Novu kolekciju Victorije Beckham za jesen zimu 2015/2016 obilježile su prilično bizarne fotke. Model je na fotografijama prikazan u neobičnim pozama koje aludiraju na nesvjesticu ili smrt, ležeći na podu ili stolici. Prema riječima Victorije, ova kolekcija utjelovljuje 'neovisni duh VB djevojke'.

Najslađi obiteljski trenuci: Stariji brat ne odvaja se od male mezimice

Vezani članci David i Victoria Beckham - 6 Brak mu se skoro raspao zbog afere s pomoćnicom, no javnosti je on draži od supruge, ledene kraljice Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham ima ohrabrujuću poruku za sve: "Ako sam ja uspjela, bilo tko može"

No, mnogima je bilo teško na taj način doživjeti kolekciju, upravo zbog neobičnih fotografija.

'Njena nova kolekcija izgleda kao smrt', 'Moda? Za Boga miloga!', 'Ajme, ovo je bolesno!', samo su neki od komentara na Twitteru. Victoria, bez sumnje, zna kako privući pažnju javnosti na sebe i ono što radi.

Stilske blizanke: 10 ljepotica koje se (ne) kopiraju

Inače, kolekcija sadrži komade klasičnih materijala poput tvida i kože, s kojima se dizajnerica maštovito poigrala kako bi stvorila moderne komade.

'Ovo je statement moda koja je lako nosiva. Radi se o sofisticiranoj kolekciji sa stavom', rekla je uspješna dizajnerica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook