Bez dlake na jeziku

'Za sebe mogu kazati da sam začetnica seksa na stadionu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ona je pjevačica, model, spisateljica bez dlake na jeziku. Nives je ovoga puta gostovala na radiju i otkrila neke nove zanimljivosti...

Sinoć je otvorila novu sezonu Mystique partiju u Splitu, a prije toga je gostovala na Radio Dalmaciji. Atraktivna Nives Celzijus poznata je domaća provokatorica, a njezin zadnji singl 'Karanfil' odlično je prošao kod publike. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Nives Celzijus: 'Baš mi je drago da starije i iskusnije kolegice uživaju u ovakvim fotkicama'

 

Ipak, priznala je kako najviše voli kada je ljudi zovu spisateljicom jer je to 'lak posao koji se radi iz kreveta'. 'Za sebe mogu kazati da sam začetnica seksa na stadionu', iskrena je Nives koja je primijetila isti trend i u svijetu - naravno, zahvaljujući njoj.

Nives se raspričala o seksu pa je otkrila da joj je draži onaj na sijenu nego u automobilu (što smo mogli i vidjeli u spotu za pjesmu 'Karanfil'), a radije bi se našla u trojcu s dvije žene nego s dva muškarca. Istaknula je i kako s Dalmatincem nije bila otkako se razvela od supruga Din, te da je sada pravo vrijeme za nekoga s juga!

A što misli o kolegicama s estrade? Pa, poručila je kako joj je Severina draža od Rozge, a kad bi birala između rocka i folka izabrala bi - folk. Poslušajte intervju i što je još otkrila.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene