Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus već je podigla medijsku prašinu sa svojom novom pjesmom 'Karanfili' i prije nego li se pojavila na ovogodišnjem CMC festivalu.


Na pozornici u Vodicama Nives Celzijus pripremit će poseban spektakl zajedno sa svojim glazbenim partnerima iz tamburaškog sastava Petica, kao i plesačima iz folklornog ansambla Zagreb Markovac. A dok se ne pojavi u Vodicama, Nives je početkom ovoga tjedna snimila i atraktivni video spot za 'Karanfile'.

Donosimo vam ekskluzivne snimke sa snimanja novog videospota Nives Celzijus 'Karanfil'

Vezani članci Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec, Maja Šuput, Frano Ridjan Prepoznajete li ih? Članovi žirija i voditelji okusili čari transformacija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Urnebesne transformacije osmero kandidata ocjenjivat će nova postava žirija, evo o kome je riječ

Osim tamburaša, u radnju spota uključila je i mnoge seljane Starog Duda, seoskog imanja 50tak kilometara od Zagreba.To se pokazalo kao pun pogodak. 'Željeli smo napraviti jednu slatku seosku priču u kojoj ja glumim udavaču, a tamburaši me žele oteti mom strogom ocu koji odbija sve prosce koji dolaze tražiti moju ruku. Na kraju ja bježim od kuće s konjušarom, a cijelo selo Stari Dud kreće u potjeru za nama. Redatelj Dario Radusin uspio je od mene izvući maksimum, kao i od cijele ekipe i ne mogu dočekati dan kad ćemo Vam prirediti premijeru spota. Očekujte neočekivano', istaknula je Nives.

Njezin prvi veseli bećarac u životu svojim nastupom začinili su Dražen, Buco, Floki, Kiki i Tomo iz tamburaškog sastava Petica koji su ovu suradnju shvatili kao vrhunsku zabavu, ali i ozbiljan posao. Njihova zajednička pjesma već je tjedan dana od premijere zaživjela u domaćem, ali i u regionalnom eteru, no Nives i tamburaši neće stati samo na tome.

'Želja mi je da i ovaj spot koji smo snimili izazove iste simpatične reakcije kao i pjesma u eteru. Upravo zato publici ćemo pokazati jednu novu Nives. Bit će tu puno smijeha, ali i pravih western scena. Naravno, i pokoje ljubavno iznenađenje', ističe Nives koja je u spotu, potpuno gola, snimila atraktivne ljubavne kadrove na sijenu u štali sa zagrebačkim fitness modelom Filipom Ratkovićem.

'Jedno vrlo zanimljivo iskustvo, nikad ne bih rekla da sijeno može biti toliko erotično. Gledala sam ponekad takve scene u filmovima, ali tek kad sam to osobno i probala, shvatila sam kako ljubav na sijenu može biti uzbudljiva', dodala je. 

Premijera ovog atraktivnog video spota predviđena je uoči CMC festivala u Vodicama, a do tad uživajte u zagolicanoj mašti uz priložene fotografije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook