Nives voli karanfile

Svaka riječ je suvišna... Nives ima novi kontroverzan video!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus već je podigla medijsku prašinu sa svojom novom pjesmom 'Karanfili' i prije nego li se pojavila na ovogodišnjem CMC festivalu.

Na pozornici u Vodicama Nives Celzijus pripremit će poseban spektakl zajedno sa svojim glazbenim partnerima iz tamburaškog sastava Petica, kao i plesačima iz folklornog ansambla Zagreb Markovac. A dok se ne pojavi u Vodicama, Nives je početkom ovoga tjedna snimila i atraktivni video spot za 'Karanfile'.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Donosimo vam ekskluzivne snimke sa snimanja novog videospota Nives Celzijus 'Karanfil'

Osim tamburaša, u radnju spota uključila je i mnoge seljane Starog Duda, seoskog imanja 50tak kilometara od Zagreba.To se pokazalo kao pun pogodak. 'Željeli smo napraviti jednu slatku seosku priču u kojoj ja glumim udavaču, a tamburaši me žele oteti mom strogom ocu koji odbija sve prosce koji dolaze tražiti moju ruku. Na kraju ja bježim od kuće s konjušarom, a cijelo selo Stari Dud kreće u potjeru za nama. Redatelj Dario Radusin uspio je od mene izvući maksimum, kao i od cijele ekipe i ne mogu dočekati dan kad ćemo Vam prirediti premijeru spota. Očekujte neočekivano', istaknula je Nives.

Njezin prvi veseli bećarac u životu svojim nastupom začinili su Dražen, Buco, Floki, Kiki i Tomo iz tamburaškog sastava Petica koji su ovu suradnju shvatili kao vrhunsku zabavu, ali i ozbiljan posao. Njihova zajednička pjesma već je tjedan dana od premijere zaživjela u domaćem, ali i u regionalnom eteru, no Nives i tamburaši neće stati samo na tome.

'Želja mi je da i ovaj spot koji smo snimili izazove iste simpatične reakcije kao i pjesma u eteru. Upravo zato publici ćemo pokazati jednu novu Nives. Bit će tu puno smijeha, ali i pravih western scena. Naravno, i pokoje ljubavno iznenađenje', ističe Nives koja je u spotu, potpuno gola, snimila atraktivne ljubavne kadrove na sijenu u štali sa zagrebačkim fitness modelom Filipom Ratkovićem.

'Jedno vrlo zanimljivo iskustvo, nikad ne bih rekla da sijeno može biti toliko erotično. Gledala sam ponekad takve scene u filmovima, ali tek kad sam to osobno i probala, shvatila sam kako ljubav na sijenu može biti uzbudljiva', dodala je. 

Premijera ovog atraktivnog video spota predviđena je uoči CMC festivala u Vodicama, a do tad uživajte u zagolicanoj mašti uz priložene fotografije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene