5. dan Bipa Fashion.hr-a reviju je održao Ivica Skoko, a Nives Celzijus bila je jedna od uzvanica.

Galerija


Sinoć je na Zagrebačkom Velesajmu održana 5. večer Bipa Fashion.hr-a.

Vezani članci Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus zažarila prve redove na Bipa Fashion.hr-u: "Nisam znala da je to baš toliki dekolte!" Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Ecija Ivušić u zmijskom uzorku od glave do pete, no prepoznajete li damu pored nje?

Na njoj je zvijezda večeri bio poznati hrvatski dizajner Ivica Skoko koji već dva desetljeća oduševljava domaću modnu scenu elegantnim i glamuroznim haljinama.

Ništa drugačije nije bilo niti sinoć, a uzbuđenje i iščekivanje nisu skrivali ni brojni poznati gosti koji su došli podržati svog omiljenog dizajnera.

Bojana Gregorić, Jadranka Sloković, Ana Maras Harmander, Nives Celzijus, Ana Begić Tahiri, Olja Vori, Ankica Dobrić, Nela Kocsis, Miran Kurspahić i mnogi drugi tako su postali dio još jedne Skokine glamurozne priče.

No jedna je dama, kao i uvijek, posebno privlačila poglede, a radi se o pjevačici, glumici i spisateljici Nives Celzijus koja se pojavila u prugastom kombinezonu s opakim dekolteom.

Iako je imala drugačiju frizuru nego što smo navikli, ona pored dekoltea nije nikako mogla doći do izražaja. Nives pokazivanje atributa nije strano ni na društvenim mrežama, no uvijek joj iznova pođe za rukom privući pažnju.

Treba i to znati!

Je li ovo najseksi hrvatska zaštitarka? Farmerica Maja je kraljica Instagrama ali je, čini se, i opasna!

Jesu li posljednje fotografije slavne manekenke na rubu pornografije ili internet pretjeruje?