Bez dlake na jeziku

Nives 'oprala' srpske medije: 'Nisam vam ja starleta!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica i spisateljica u zadnje vrijeme često plijeni pozornost medija, a sada je putem Facebooka poslala i detaljno obrazloženje da ona nije starleta kako je se obično naziva.

I dok se Nives Celzijus priprema za spektakularno najavljivali koncert u Lisinskom, atraktivna pjevačica našla je vremena i za Facebook obračun s pojedinim srpskim medijima koji je nazivaju – starletom.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Nives Celzijus priprema prvi samostalni koncert u Lisinskom 1. travnja

'Zanima me što po srpskim mjerilima novinarstva znači termin "starleta" tj. kojim se to radom ulazi ili izlazi iz te kategorije? Kako netko može biti starleta, pjevačica i spisateljica-sve u jednom? Nisam nikakav egotrip i apsolutno nemam ništa protiv izraza starleta, dapače kao što znamo na slučaju obitelji Kardashian zanimanje starlete može biti jako cijenjen i unosan posao. Starleta je po meni osmišljen izraz za poznate osobe koje se ne mogu svrstati niti u jednu od kategorija. Najčešće su produkt nekog realityja i to im je često uz pojavljivanja na brojnim događanjima jedini izvor prihoda… Moji izvori prihoda su vrlo očiti. Odete na moje društvene mreže i sve vam jasno. Ako zarađujem pjevajući i puneći klubove onda sam pjevačica. Nije bitno da li sam dobra ili loša, kao što nije bitno ni da li ste vi dobar ili loš novinar. Pišete, zarađujete pisanjem i vi ste novinari, bez obzira što sam možda ja koju nazivate starletom, napisala puno više kartica teksta nego vi. Napisala sam tri bestselera. Možda ne cijenite moj literalni rad i to je vaše apsolutno pravo ali onda me možete (nakon sto pročitate moje knjige) nazvati lošim piscem',
poručila je Nives te dodala: 

'Napisala sam brojne kolumne od kojih su neke obišle čitav svijet i prevodile se na brojne jezike. Možda vam se moje kolumne ne sviđaju i uvijek me možete nazvati lošom kolumnisticom. Možda vam se ne sviđaju moje pjesme ali ne možete ignorirati činjenicu da su "Karanfili" bili jedna od najpuštanijih zabavnih pjesama u 2014.g. a njihova popularnost i dalje ne jenjava. Imam diskografa koji vjeruje u mene i baš kao i ja raduje se mojem novom albumu. Da li sam onda ja pjevačica? Jesam. Da li sam dobra ili loša pjevačica, uspješna ili neuspješna - to ostavljamo publici da procijeni. Da li sam starleta- Nisam! Zašto? Zato što starlete ne zarađuju pjevanjem jer bi onda bile pjevačice. Ne zarađuju pisanjem knjiga jer bi bile spisateljice, ne zarađuju ni pisanjem kolumni jer bi onda bile kolumnistice. A baš zato, pošto ništa od toga ne rade, one su starlete', zaključuje Celzijus s kojom očito nema šale!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene