Nives Celzijus opravdala je svoju kolumnu u njemačkom Bildu, govoreći da Vanity Fair očito nije prepoznao njezin poznati cinizam.


Prestižni Vanity Fair ismijao je Nives Celzijus, koja je prije sedam godina bila kolumnistica njemačkog Bilda. Osvrnuli su se na njezine kolumne, u kojima nisu detektirali cinizam kojim je Nives komentirala svijet WAG-sica.

Vezani članci Maja Šuput Koji to muškarac o Maji Šuput razmišlja više nego ijedan drugi? ''Rezultati su tu, hvala što vjeruješ'' Nives Celzijus - 2 Nives otkrila tko je jedini muškarac zbog kojeg pati i ne diše satima, on se odmah oglasio

Interes za Nives u Njemačkoj se probudio nakon što je njezin bivši suprug Dino Drpić potpisao za Karlsruhe. Vanity Fair ismijao je Nives i njezino pisanje, napisavši da u njenim kolumnama, u kojima je davala savjete ženama, sve smrdi na zastarjele stavove iz pedesetih godina.

'Drago mi je da moje kolumne čitaju i inspiriraju čak i novinare čuvenog vanity Faira. Jedino nisam sigurna koliko su od pretjerane želje za ismijavanjem žena i wannabe žena nogometaša uspjeli prepoznati moj dobro poznati cinizam', napisala je Nives uz link u kojem je podijelila članak.