Nives Celzijus nastupila je na ovogodišnjem, desetom po redu, CMC festivalu u Vodicama u lepršavoj zelenoj haljini, kojom je plijenila pažnju jer je više otkrivala nego sakrivala određene dijelove tijela.

Galerija


Pjevačica Nives Celzijus svojim je nastupom na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama zagrijala atmosferu ali i izazvala pravu pomutnju. Naime gledatelji su tijekom nastupa u čudu gledali zanosnu pjevačicu i nisu mogli vjerovati svojim očima jer su bili uvjereni kako ne nosi gaćice ispod lepršave zelene haljine, a tako je izgledalo i na fotografijama objavljenima nakon nastupa.

Vezani članci Nives Celzijus - 2 Nives otkrila tko je jedini muškarac zbog kojeg pati i ne diše satima, on se odmah oglasio Nives Celzijus Nives u magičnom korzetu razlog razdora u žiriju? ''Tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka!''

Međutim, Nives je otkrila kako se poslužila zapravo lukavim trikom i da je haljina u kojoj je bila nastupila, zapravo body haljina. Time je potvrdila kako je nosila gaćice, dodatno argumentirajući kako je tijekom nastupa u Vodicama imala „one dane“ u mjesecu pa ne bi ni bilo moguće plesati bez tog dijela donjeg rublja.

"To je dokaz da ljudi vide zapravo ono što žele vidjeti. To je body haljina, bile su i gaćice ispod, pošto su oni dani u mjesecu.", rekla je Celzijus

Svoje tvrdnje potkrijepila je objavljenom fotografijom na Instagram profilu na kojoj se jasno vidi da je zaista riječ o body haljini.

Podsjećamo, Nives Celzijus je na CMC festivalu predstavila novu pjesmu “Jen', dva, tri“ koju je izvela s reperom Antom M.