Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tko bi rekao da će video u kojem je srpski premijer Ivica Dačić 'pao' na foru skrivene kamere biti tako gledan!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Skinula gaćice - Kakve reakcije na golotinju kod liječnika! Slika nije dostupna Otvorio mu se pogled na žensku stražnjicu, a on prekrio oči!

Isječak u kojem se vidi kako je voditeljica premijera iznenadila scenom poput Sharon Stone u filmu 'Sirove strasti' u samo pet dana pogledan je 7,7 milijuna puta. O videu su pisali i strani mediji - CNN, The Sun, Daily Mail i mnogi drugi.


Podsjećamo, premijer nije znao da je riječ o skrivenoj kameri, a voditeljica je u jednom trenutku raširila noge i Ivica je ostao iznenađen njezinom golotinjom ispod haljine.

Voditeljica koja je premijeru pokazala međunožje zapravo je Playboy zečica, 35-godišnja Branka Knežević iz Novog Sada.

>> Dačićev savjetnik zabranio emitiranje emisije s voditeljicom bez gaćica!

'Ulogu voditeljice koja će ugostiti premijera prihvatila sam kao veliki izazov. Poanta je bila u tome da Dačić bude sasvim siguran da je vidio to što je vidio. Depilacijom međunožja to ne bismo postigli', otkrila je Branka za Kurir i priznaje kako joj je bilo malo neugodno pred premijerom bez rublja jer ga jako poštuje.

Kako bi stao na kraj ismijavanjima, Dačićev savjetnik je zabranio emitiranje sporne epizode u kojoj gostuje premijer. No, svi koji su to željeli pogledati, imali su priliku to učiniti na YouTubeu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook