Kakav ulazak u 2013. godinu!

'Nisam primijetila da je g. Stublić pretučen'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prije dva dana je medijskim prostorom odjeknula vijest kako je pjevač Jura Stublić pretučen u Čakovcu. No, izgleda kako ne misle svi tako.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Halid Bešlić (Foto: Goran Stanzl/PISXELL) Kralj sevdaha Prije 10 godina napunio je dvije arene po 25 tisuća ljudi: "Nudili su da održim i treći koncert, ali nisam htio"

Direktorica Turističke zajednice grada Čakovca, Ivana Maltar, u službenom priopćenju koje je uputila medijima tvrdi kako nije 'primijetila da je g. Stublić pretučen'.

Podsjećamo, čakovečki portal emedjimurje.hr je tada pisao kako je Jura sa svojim bendom trebao nastupiti na dočeku Nove godine na čakovečkom trgu zajedno s klapom Maslina. No, nije se pojavio jer je navodno istu večer bio pretučen.

>> Jura Stublić pretučen na dočeku Nove godine

'Potresen sam, ali ukratko ću zbog mojih vjernih obožavatelja, ispričati što se dogodilo. Svi smo se veselili i zabavljali u čakovečkom hotelu gdje sam s velikim nestrpljenjem čekao nastup na Trgu Republike. Međutim, oko 18.20 sati fizički me napao čovjek iz Marije Bistrice i ozlijedio. Zbog ozljeda nisam bio u mogućnosti nastupiti jer sam završio na Hitnoj gdje su mi pružili pomoć', izjavio je Jura Stublić za portal emedjimurje.hr.



Tak dva dana nakon ovih napisa uslijedila je reakcija čakovačke turističke zajednice.

'Organizacija dočeka odvijala se u najboljem redu do trenutka kad smo obaviješteni da se g. Jura Stublić i bend nisu pojavili na tonskoj probi i da ne žele nastupati. Odmah po saznanju, odlučila sam osobno stupiti u kontakt s g. Stublićem koji je nakon dužeg razgovora i nagovaranja ostao ustrajan u svojoj odluci da nije u mogućnosti održati koncert jer se ne osjeća dobro. Nakon toga je zajedno sa članovima grupe Film napustio Čakovec. Također želim napomenuti da nisam primijetila da je g. Stublić pretučen', stoji u službenom priopćenju turističke zajednice grada Čakovca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene