Još jedna fotografija hrvatske manekenke s talijanskom adresom izazvala je ogorčenje fanova.


Manekenka Nina Morić u posljednje vrijeme zbog svog skandaloznog načina ponašanja često puni medijske stupce. Ovog puta na meti kritika našla se nakon što je na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu. Na fotografiji na kojoj pozira u bijelom kupaćem kostimu manekenka izgleda zabrinjavajuće mršavo pa su se mnogi zabrinuli da je Nina na rubu anoreksije.

Vezani članci Slika nije dostupna Nina Morić opet provocira - objavila intimnu fotografiju Slika nije dostupna Manekenka vrijeđana zbog svog izgleda: 'Ovo je odvratno, ne izgleda zdravo'

 
Inače, ovo nije prvi put da je manekenka iznenadila svojim izgledom. Često je bila napadana i zbog brojnih plastičnih operacija, koje nikad nije htjela priznati, a koje su je dovele do neprepoznatljivosti.


Nedavno je fanove zabrinula i majka njezinog dečka koja je napravila uzbunu nakon što se danima nije čula sa sinom Mariom Luigijem Favolosomi njegovom odabranicom. Nina se nakon svega obožavateljima obratila bizarnim videom kojim je poručila da nije nestala te da je s njom sve u redu.