Zabrinjavajuće fotografije

Jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki šokirala javnost, obožavatelji joj poručili: "Ne izgledaš zdravo"

Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) +0 Nina Morić Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Galerija

Osim po snimljenom spotu s Rickyjem Martinom i uspješnom inozemnom manekenskom karijerom, Nina Morić najpoznatija je po brojnim skandalima u koje je bila upletena, a sada je ozbiljno počela zabrinjavati obožavatelje.

Hrvatska manekenka s talijanskom adresom Nina Morić, često podiže prašinu u talijanskim medijima i javnosti. Pažnju uglavnom privlači svojim fotografijama, političkim stavovima ili ljubavnim vezama, no ovog je puta zabrinula pratitelje na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) kako se promijenila! Naša kontroverzna manekenka u 46. godini se vratila, no više ne nalikuje na sebe, a bivši ju je umalo zasjenio!

Nina je naime na svom Instagram profilu objavila fotografije u toplesu i kupaćem kostimu na kojima ne izgleda nimalo zdravo. Do izražaja dolazi njena mršavost za koju pratitelji smatraju kako je pretjerana i savjetuju joj da nešto konačno pojede.

 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric) on

Nina je nedavno obznanila vijest kako se pomirila s bivšim suprugom i ocem 15-godišnjeg sina, Fabriziom Coronom, s kojim je imala izuzetno turbulentan brak koji su čak obilježili i fizički sukobi.

 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric) on

 

 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric) on

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene