Osim po snimljenom spotu s Rickyjem Martinom i uspješnom inozemnom manekenskom karijerom, Nina Morić najpoznatija je po brojnim skandalima u koje je bila upletena, a sada je ozbiljno počela zabrinjavati obožavatelje.

Galerija


Hrvatska manekenka s talijanskom adresom Nina Morić, često podiže prašinu u talijanskim medijima i javnosti. Pažnju uglavnom privlači svojim fotografijama, političkim stavovima ili ljubavnim vezama, no ovog je puta zabrinula pratitelje na društvenim mrežama.

Vezani članci Nina Morić Dugo je tu nije bilo: Istaknula bujnu pozadinu u provokativnom badiću i otkrila kada stiže u Lijepu Našu Sofia Vergara Fotografijom u toplesu nadmašila sva dosadašnja izdanja, teško je povjerovati da je fotka nastala još 90-ih

Nina je naime na svom Instagram profilu objavila fotografije u toplesu i kupaćem kostimu na kojima ne izgleda nimalo zdravo. Do izražaja dolazi njena mršavost za koju pratitelji smatraju kako je pretjerana i savjetuju joj da nešto konačno pojede.

 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric) on

Nina je nedavno obznanila vijest kako se pomirila s bivšim suprugom i ocem 15-godišnjeg sina, Fabriziom Coronom, s kojim je imala izuzetno turbulentan brak koji su čak obilježili i fizički sukobi.

 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric) on

 

 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric) on