Što vi mislite? Je li Nicole pretjerala sa alkoholom ili je nešto jače u pitanju?


Nicole Kidman posljednje je vrijeme na meti kritika zbog svog bizarnog ponašanja. Naime, britanski Daily Mail nabrojio je nekoliko situacija u kojima se činilo kako Nicole nije sva svoja. Na dodjeli nagrada Zlatni globus, Nicole je privlačila pozornost čudnim ponašanje.

Vezani članci Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Getty Images) Glumica napokon objasnila zašto u medijima nikako ne želi pričati o bivšem mužu Tomu Cruiseu Nicole Kidman (Getty Images) Holivudska zvijezda priznala kako se puno toga odriče za dobrobit obitelji: "Morate reći ne nekim stvarima"

Svjedoci tvrde da nije ista kao što je bila. Večer je, što je i snimljeno, započela tako što je prekinula intervju svog kolege Toma Hiddlestona na crvenom tepihu. Izjavila je tada da je sretna što je došla na dodjelu te da se planira dobro zabaviti.

Navodno je kasnije natjerala konobaricu da joj nosi koktele. Osim toga, bila je jako gladna pa je jela pizze koje su joj nosili konobari, a suprug Keith Urban brisao je mrvice s nje. Zbog svega su se mnogi zapitali je li Nicole pretjerala sa alkoholom.