Instagram i selfiji opsesija su brojnih celebrityja. Neven Ciganović jedan je od kraljeva domaće Instagram scene.


Neven Ciganović privlači pozornost svojim seksi selfijima. Otkrio nam je koliko voli selfie i Instagram te kako to da u posljednje vrijeme seksi fotografije objavljuje sve češće.

Poznati pohrlili na Halidov koncert: Bandić i Neven Ciganović skupa uživali!

Vezani članci Neven Ciganović i Jelena Karleuša Iskreni Ciganović javno napao Karleušu da ga kopira, čeka se odgovor kraljice brutalnih komentara Neven Ciganović Ciganović nikad nije skrivao da voli operacije, a 30 godina stara fotka podsjetila je kako je izgledao prije njih

'U posljednje vrijeme sam jako zadovoljan svojim izgledom tako da sam samo želio zabilježiti trenutke. Trudim se napraviti zabavan selfie koji će se svidjeti mojim sljedbenicima. Danas nije dovoljno okinuti dobar selfie, već uz njega mora ići i adekvatan zabavni tekst', kazao je Neven. 'Zbog toga što se odlično osjećam u svom tijelu, vjerojatno na svojim fotografijama koketiram i sa seksualnim aluzijama koje su zainteresirale sve.

FOTO Bugarka koja konkurira i folk zvijezdama poharala Zagreb

Selfije izbacujem jednom tjedno, ovisno o raspoloženju. Obožavam Instagram, iako mislim da nas je on dosta asocijalizirao, jer se više ni ne trudim biti prisutni kad je ionako sve zabilježeno kamerom', smatra popularni Cigi. Seksi liniju duguje teretani. 'Idem redovito u teretanu i pazim na prehranu. Jednako se brinem o svom fizičkom izgledu i mislim da se odlično držim za svoje godine pa valjda zato dobivam toliko komplimenata zbog svog izgleda i selfieja', zaključio je Ciganović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook