neprocjenjivo!

Nije se snašla: Neočekivani potez zaprepastio pjevačicu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Celine Dion ostala je iznenađena kada je shvatila da je postala svjedok.

Prije nego što je održala koncert u Las Vegasu, fanovi Celine Dion imali su priliku za druženje i fotkanje s poznatom pjevačicom. No, pjevačica nije slutila kakvo iznenađenje priprema jedan mladić.

 

A photo posted by austin mcmillan (@austinmcmillan) on

Pogledaj i ovo Celine Dion sa sinovima Danas je trebala biti u Zagrebu Teško bolesna diva objavila rijetku fotografiju sa sinovima, dobila ih je s voljenim suprugom s kojim se oprostila prije osam godina

Prije nego što se trebao fotografirati s omiljenom pjevačicom, Nick Janevski odlučio je kleknuti na jedno koljeno i zaprositi svoju voljenu djevojku Austin McMillan. Celine Dione ostala je šokirana kada je shvatila da je postala svjedokom zaruka. 

 

A photo posted by austin mcmillan (@austinmcmillan) on

Buduća 24-godišnja mladenka priznala je da nije uopće slutila što se sprema. ''Nisam čak ni rekla ''da'', gotovo dvije minute sam bila u potpunom šoku. Samo sam pogledala u Celine, a onda smo obje pogledale u Nicka. I samo sam ga poljubila'', rekla je Austin koja je trenutak za pamćenje objavila na svom Instagram profilu. Pored fotke je napisala kako je Celine Dion jedina osoba kojoj ne bi zamjerila što se našla na fotki njihovih zaruka. ''Još uvijek se osjećam kao da lebdim u oblacima. Tako sam sretna. Ovo je ispunjenje snova'', kazala je Austin.

 

A photo posted by austin mcmillan (@austinmcmillan) on

Celine je budućim mladencima poželjela sve najbolje. ''Nadam se da ćete imati dug i sretan brak, baš kao što sam ja imala sa svojim suprugom'', rekla je Celine čiji je suprug Rene Angelil preminuo prošle godine.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene