Bivši muž piše knjigu

Klan Kardashian na mukama: "Otkrit će tajne o varanju, seksu, drogama, alkoholu..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lamar Odom bivši je suprug Khloe Kardashian. Piše knjigu, a izdavači zahtijevaju da se otkrije sve, od operacija do bračnih kriza Kim i Kanyea.

Nakon što se jedva spasio od smrti te se rastao od Khloe Kardashian, košarkaš Lamar Odom piše knjigu o svemu što se događalo. "To je autobiografija, pokrit će sve. Bit ću otvoren o svemu što se događalo u mom životu, o prošlosti", otkrio je Odom za InTouch Weekly.

Pogledaj i ovo Kate Upton (Foto: Profimedia) Pod sretnom zvijezdom Bebe milijunaši: Ovo su najpoznatiji holivudski klinci rođeni u 2018. godini i koje će svijet tek upoznati

Izvori bliski Lamaru dodaju da će u knjizi biti otkriveno jako puno dosad dobro čuvanih tajni obitelji Kardashian. Tako će se Odom dotaknuti droge, operacija i tajnih rastanaka Kim i Kanyea Westa. "Lamar će u knjigu uključiti nikad objavljene tajne o varanju, seksu i drogama, alkoholu, tabletama, kokainu. Nema više što izgubiti", otkrio je njegov prijatelj.

"Bio je uz tu obitelj tijekom njihovih najvećih drama. On im je najveća prijetnja kad su u pitanju njihove tajne. Ova knjiga ući će u povijest." Navodno izdavači od Lamara traže i da napiše u knjizi tko je pravi otac njegove bivše supruge Khloe. Osim toga, mogao bi se razvezati i o operacijama cura. Khloe i Kim obje imaju, navodno, umjetne guze. U knjizi bi trebalo biti otkriveno što su i kod koga radile da izgledaju ovako kako izgledaju danas. Odom bi za knjigu trebao dobiti 10 milijuna dolara, a ako sadržaj zaista bude ovoliko 'sočan' koliko se najavljuje, zarada će biti nekoliko puta viša.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene