''za mene su male bebe''

Neda progovorila o seks snimkama: ''Takozvane tehničarke misle da su izmislile seks''

Neda Ukraden (FOTO: Instagram) Neda Ukraden (FOTO: Instagram)

Neda Ukraden brutalno je prozvala kolegice koje imaju seks snimke.

Neda Ukraden dala je komentar na uvijek škakljivo pitanje, ono o seks snimkama osoba iz javnog života. Točnije, Neda je ovaj put govorila o pjevačicama koje posjeduju takve snimke te takvi materijali ''slučajno'' izađu u javnost.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Zvuči li vam pjesma poznato? Španjolski predstavnici na Eurosongu plagirali Nedu Ukraden? Oglasila se i pjevačica: "Platit će sigurno!"

''To su takozvane tehničarke kojima je kao ispala kaseta, netko im je provalio… Halo, o čemu se radi? Mi smo kao slijepe pa ćemo njih gledati kako se to radi? Seksualno sam vrlo aktivna, ali ne pokazujem svoje partnere. Nisam netko tko nema pjesama pa da moram okolo hodati s frajerom i naslikavati se. Jednog su slikali i nema više. Lekcija je naučena, pouke su tu'', kazala je Neda Ukraden te odgovorila posjeduje li ona eksplicitni materijal.

''Mislite ono potpalublje i to? To crveno svijetlo mene ne može inspirirati da doživim nešto lijepo, a naročito u seksu. Drugo, to su za mene male bebe, te što se praćkaju tamo. Te takozvane tehničarke misle da su izmislile seks, a mi smo kao telad. Kao da mene treba kamera snimati da bih se napalila'', odgovorila je Neda za srpski Kurir.

Neda Ukraden (FOTO: Instagram) Neda Ukraden (FOTO: Instagram)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene