Neda Ukraden (FOTO: Instagram)
Neda Ukraden (FOTO: Instagram)

Neda Ukraden brutalno je prozvala kolegice koje imaju seks snimke.


Neda Ukraden dala je komentar na uvijek škakljivo pitanje, ono o seks snimkama osoba iz javnog života. Točnije, Neda je ovaj put govorila o pjevačicama koje posjeduju takve snimke te takvi materijali ''slučajno'' izađu u javnost.

Vezani članci Neda Ukraden Tko je to naljutio Nedu Ukraden? Pjevačica poručila: ''Moja se rodbina našla u centru izmišljenog skandala, ništa nije istina'' Top minute Holivudski filmaši vratili su se u Dubrovnik na snimanje još jednog blockbustera, a u njemu ćemo gledati i dva domaća lica

''To su takozvane tehničarke kojima je kao ispala kaseta, netko im je provalio… Halo, o čemu se radi? Mi smo kao slijepe pa ćemo njih gledati kako se to radi? Seksualno sam vrlo aktivna, ali ne pokazujem svoje partnere. Nisam netko tko nema pjesama pa da moram okolo hodati s frajerom i naslikavati se. Jednog su slikali i nema više. Lekcija je naučena, pouke su tu'', kazala je Neda Ukraden te odgovorila posjeduje li ona eksplicitni materijal.

''Mislite ono potpalublje i to? To crveno svijetlo mene ne može inspirirati da doživim nešto lijepo, a naročito u seksu. Drugo, to su za mene male bebe, te što se praćkaju tamo. Te takozvane tehničarke misle da su izmislile seks, a mi smo kao telad. Kao da mene treba kamera snimati da bih se napalila'', odgovorila je Neda za srpski Kurir.

Neda Ukraden (FOTO: Instagram)
Neda Ukraden (FOTO: Instagram)