'Zločin nije počinio'

PROŠAO POLIGRAF Osumnjičeni za ubojstvo pjevačice pušten iz pritvora

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nebojša Rojko bio je osumnjičen za ubojstvo srpske pjevačice Jelene Krsmanović, no nakon što je prošao poligraf pušten je kući.

Nebojša Rojko Vihor bio je jedan od osumnjičenih u ubojstvu srpske pjevačice Jelene Krsmanović. No, policija ga je jučer ispitala u vezi ubojstva pjevačice, te je on pušten nakon što je prošao poligraf.

Pogledaj i ovo showbuzz Još nema uhićenja NISU PRESUDILI UDARCI Jelena Krsmanović bila živa kad je bačena u kanal

'U policiji su me dobro tretirali. Zadržali su me pola sata, po uobičajenoj proceduri. Nije bilo nikakvih problema', kazao je Vihor za srpski 'Blic'. Nadodao je kako 'neće ležati u zatvoru za zločin koji nije počinio'.

Podsjetimo, Vihor se skrivao u kući svoje bake u Brčkom, a nakon uhićenja se javio svojoj obitelji te im kazao kako nema veze s ubojstvom Jelene Krsmanović. Kazao je kako je pobjegao iz Srbije jer je bio uplašen da će ga, na osnovu postojeće presude, poslati u zatvor te još i optužiti za ubojstvo pjevačice.

Forenzičari i policija ponovno su pročešljali dio nasipa gdje je pronađeno beživotno tijelo Jelene Krsmanović, te su pronašli čizmu. No, nije jasno radi li se o novom dokazu ili se taj predmet jednostavno tamo našao ne vezano uz ubojstvo, jer je policija nekoliko puta pretražila taj dio nasipa i tada nisu to pronašli, prenosi 'Kurir'.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene