OMG

Obožavatelji je seksualno uznemiravaju: 'To je nasilje'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ni koncerti više nisu što su nekad bili...

Australska glazbenica Iggy Azalea na njujorškoj radio postaji ispričala je uznemirujuću priču koja objašnjava zašto se prestala prolaziti kroz publiku na svojim nastupima.

Pogledaj i ovo MORT 2. ožujka 2024. Razorni, sirovi i iskreni! Punk blues rock četvorka M.O.R.T. svira u Zagrebu: "Nemamo granica, ne podilazimo i ne kalkuliramo"

Čini se kako njezini obožavatelji misle da je sasvim u redu seksualno uznemiravati repericu te joj pokušati 'gurnuti prste u međunožje' tijekom koncerata, piše Huffington Post.

Međimurje: Seksali se pred Udrugom umirovljenika, a onda su stigli plavci...

'To je vrlo alarmantno i uznemirujuće', rekla je Azalea. 'Pregledam tweetove prije nastupa i većina ih je u stilu 'Idem na koncert Iggy Azalee i gurnut ću joj prst' pa pomislim - molim te, nemoj još i ti', rekla je reperica. 'To je nasilje. Ne sviđaju mi se takve stvari.'

'Misle da sam prava drolja zato što imam pjesmu koja se zove 'Pussy'. Postave se u stilu- 'Znamo što želiš. Želiš dva prsta u sebi.' Zašto bih željela da stranac stavi dva prsta u mene? Kupnjom mog albuma od 12 dolara ne znači da me imate pravo to raditi kada dođem u vaš grad', rekla je glazbenica.

No, priznala je kako to ne rade samo muškarci, već i žene. 'Djevojke misle da je to strašno cool. No, to uopće nije u redu', rekla je.

Reperica je također otkrila kako sada nosi tri sloja odjeće ispod hlača - dvoje gaćica i tajice boje kože kao 'zaštitnu barijeru'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene