I dalje šokira javnost

Cure novi detalji: Nataša bila s političarem i njegovom ženom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je priznala kako ima snimke seksa sa svim muškarcima s kojima je bila, sada izlaze novi detalji koji šokiraju srpsku javnost.

Nakon što je jučer izazvala pravu buru u srpskoj javnosti, priznavši kako ima snimke seksa sa svim muškarcima s kojima je bila (a većina od njih su političari te oženjeni muškarci), na vidjelo izlaze novi, šokantni detalji o Nataši Šaviji, sudionici reality showa 'Parovi'.

Pogledaj i ovo showbuzz Osigurana od požara Guza vrijedna 100 tisuća eura

Nataša: 'Snimala sam seks sa svim muškarcima s kojima sam bila'

Izvor za srpski list Alo otkrio je nove detalje. 'Nataša je poznata po tome da je slobodnog duha, kao i rastegljivih moralnih načela, tako da seks s bračnim parom nije za nju bio ništa specijalno uzbudljivo. Ona se svojevremeno upustila u vezu s političarem koji je oženjen, a veza je postajala sve ozbiljnija pa je njen dečko ponudio supruzi da oboje spavaju s Natašom. Pošto je to supruga htjela, Šavija je bez mnogo oklijevanja pristala s njima stupiti u seksualni odnos. Sastajali su se često, ali je nakon nekoliko mjeseci Nataši to dosadilo', otkrio je izvor.

I sama potvrdila: Pao seks u srpskom reality showu

Podsjetimo, Nataša je izjavila kako posjeduje 15 eksplicitnih snimki, a mnogi koji su s njom spavali, sada na sve moguće načine pokušavaju spriječiti moguće objavljivanje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene