Uzrečicu 'Pamti pa vrati' dobro je iskoristila, možda čak i previše, jedna britanska glazbenica koja je u showu Britain's Got Talent jajima gađala najvažnijeg člana žirija - Simona Cowella, i to zbog činjenice što prošle godine nije prošla dalje u showu i - pobijedila.


Glazbenica Natalie Holt nastupila je sinoć kao pratnja duetu, braći pjevačima - Richardu i Adamu, kad je u jednom trenutku izvadila karton jaja i počela 'paljbu' po žiriju, i to posebno po Simonu Cowellu.

Vezani članci Susan Boyle (Foto: Profimedia) Ova je žena prije devet godina svojim talentom oduševila svijet. Vratila se, evo kako danas izgleda Simon Cowell (Foto: Profimedia) Bolne posljedice: ''Sprženi'' šef 'X Factora' nema mjere u sunčanju, pokazao bolne opekline

>> 'O moj Bože. Jesi li ovo ti otpjevala? To si zaista bila ti?'

Natalie je inače poznata i talentirana sviračica viole. Čak je kao skladateljica nominirana na BAFTA nagradama. Nastupila je i na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu. Zbog svog čina u showu Britain's Got Talent ispričala se svima, a najviše braći čiji je nastup zasjenila.


'Želim se ispričati Richardu i Adamu jer sam zasjenila njihov nastup. Nikad nisam učinila ništa slično tome i sad sam svjesna kako je to bilo veoma glupo od mene', izjavila je u priopćenju za javnost.

U priopćenju za medije kojeg je izdala služba za odnose s javnošću showa Britain's Got Talent stoji kako protiv Natalie zasad neće biti podignuta nikakva tužba.

Nakon što je pogođen jajima, Simon Cowell je samo skinuo sako i nije se činio nimalo uzrujan ovim činom koji je iz takta pak izbacio članicu žirija Amandu Holden što se vidjelo po riječima 'glupa krava' kojima je 'počastila' buntovnu Natalie.

'Mislio sam da je to dio nastupa', izjavio je naivno Simon Cowell, najstroži član ovog žirija koji se, sudeći po ovom činu, nekim netjecateljima zaista uspio jako zamjeriti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook