Cristiano Ronaldo čeka dijete s Georginom Rodriguez, no to ga navodno nije spriječilo da spava s Natachom Sofijom. Barem ako je vjerovati riječima te portugalske starlete.


Portugalski magazin TV Guide na naslovnici donosi priču o Cristianu Ronaldu i Natachi Sofiji. Naime, nogometaš je navodno prevario svoju djevojku Georginu Rodriguez sa spomenutom reality-zvijezdom. Portugalac je navodno prevario trudnu Georginu, našavši se u hotelu s Natachom. Cijelu priču medijima je ispričala upravo Natacha, koja je otkrila sve pojedinosti tajnog susreta, ako se on dogodio.

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina objavila fotografiju koju nije odolio komentirati ni njezin Ronaldo, na svoj način rekao što misli Georgina Rodriguez - 4 Ronaldova Georgina na reviju je stigla samo u baloneru, pogledajte zašto su svi pogledi opet bili upereni samo u nju

Rekla je da je s nogometašem izmjenjivala poruke dok se u konačnici nisu sastali. Tvrdi da je s njim provela vruću noć nakon koje joj je Ronaldo dao 300 eura za taksi. Dotakla se i Georgine.

"Izdao ju je. Nismo toliko često o njoj razgovarali, ali jednom je to i sam rekao. Rekao je da je jedan od glavnih razloga zašto je s njom taj što ima sjajan odnos s njegovim sinom. Rekao mi je i da je jako zaposlen čovjek te da nema vremena za ljubav", otkrila je Natacha.