Cristiano Ronaldo čeka dijete s Georginom Rodriguez, no to ga navodno nije spriječilo da spava s Natachom Sofijom. Barem ako je vjerovati riječima te portugalske starlete.


Portugalski magazin TV Guide na naslovnici donosi priču o Cristianu Ronaldu i Natachi Sofiji. Naime, nogometaš je navodno prevario svoju djevojku Georginu Rodriguez sa spomenutom reality-zvijezdom. Portugalac je navodno prevario trudnu Georginu, našavši se u hotelu s Natachom. Cijelu priču medijima je ispričala upravo Natacha, koja je otkrila sve pojedinosti tajnog susreta, ako se on dogodio.

Vezani članci Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Provokativno izdanje zanosne crnke na dobrotvornoj večeri nije se svima svidjelo Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Na tuđem terenu: Ronaldo pozirao kao model za donje rublje, ali rublje nitko nije gledao

Rekla je da je s nogometašem izmjenjivala poruke dok se u konačnici nisu sastali. Tvrdi da je s njim provela vruću noć nakon koje joj je Ronaldo dao 300 eura za taksi. Dotakla se i Georgine.

"Izdao ju je. Nismo toliko često o njoj razgovarali, ali jednom je to i sam rekao. Rekao je da je jedan od glavnih razloga zašto je s njom taj što ima sjajan odnos s njegovim sinom. Rekao mi je i da je jako zaposlen čovjek te da nema vremena za ljubav", otkrila je Natacha.