Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladi Justin Bieber svakako ne gubi vrijeme dok je u zatvorskom pritvoru. Izašla je i snimka na kojoj je mladi pjevač pokazao svoju snagu.


Reuters je objavio snimku iz pritvora u kojem je bio mladi pjevač Justin Bieber. 19-godišnjak je u pritvoru proveo svega 10 sati, no vrijeme nije gubio.

Vezani članci Sportski praznici mladih: Poticanje aktivnosti - 2 Razgibavanje od glave do pete: Kako natjerati klince da dignu glave od računala Hailey Bieber Ljepša polovica poznatog para priznala koliko joj je bilo teško na početku braka s pop-zvijezdom: ''Svi su me maltretirali, a ja sam samo htjela mir''

Zabavljao se pričajući s prijateljem Khalilom Amirom Sharieffom koji je isto, a zatim se samo bacio na pod i počeo raditi sklekove. Teen zvijezda jako brije o svojem izgledu, pa 'pumpanje mišića' dio je svakodnevnice.

Justin Bieber promijenio je ime u Bizzle

Bieber je 23. siječnja priveden jer je bio pod utjecajem opijata. Priznao je da je pio, pušio marihuanu i uzeo nekoliko Xanaxa – ni to ga nije spriječilo da pokaže svoju snagu, pa je uspio napraviti čak 23 skleka u 27 sekundi! 

Američki mediji nisu propustili priliku zadirkivati Biebera i pišu kako je 19-godišnjak gledao previše filmova u kojima su zatvorenici kuleri koji non stop vježbaju. 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook