Možda je zaboravila mobitel?

Ljepotica koja voli gađati ljude telefonom: Naomi je u Rusiji navijala za Francuze, no srećom nitko nije stradao

Naomi Campbell (Foto: Getty) Naomi Campbell (Foto: Getty) Getty 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell (Foto: Getty) Naomi Campbell (Foto: Getty) Naomi Campbell (Foto: Getty) Naomi Campbell (Foto: Getty) Naomi Campbell (Foto: Getty) +0 Naomi Campbell (Foto: Getty) Galerija

Slavna Naomi Campbell jučer je okršaj između Hrvatske i Francuske gledala u klasičnom diva stilu.

Brojne svjetske zvijezde jučer nisu željele propustiti finalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi.

Pogledaj i ovo Naomi Campbell (Foto: Profimedia) "Crna pantera" napada Ovako golišavo izdanje rijetko se viđa na crvenim tepisima, a njoj nije smetalo što ništa nije ostavila mašti

Među njima je i jedna od najpoznatijih manekenki svijeta Naomi Campbell, koja je u modnom svijetu aktivna i dalje, unatoč činjenici da ima 48 godina.

 

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

A slavna "crna pantera" jučer je finalni okršaj između Hrvatske i Francuske gledala u klasičnom diva stilu: u dugoj, bijeloj haljini koju potpisuje slavni dizajner Azzedine Alaia te sa sunčanim naočalama. Fotografiju s tribina podijelila je na svom profilu na Instagramu, a nije skrivala ni da je navijala za hrvatske protivnike.

 

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

Njezin dolazak sa stilom na stadion u Moskvi podsjetio nas je na činjenicu kako je svjetski top-model zbog svoje nagle naravi bio čest gost žutih stranica. Iako se posljednjih godina itekako smirila, neki se skandali nikada neće zaboraviti, a sve je počelo s davnom 1998. godinom te prvom aferom telefonska slušalica.

Manekenka je, naime, u rujnu spomenute godine prvi put pokazala naglu narav kada je u hotelu u Torontu udarila svoju aisistenticu Georginu Galanis telefonom, a svega dvije godine kasnije za napad ju je optužila i asistentica Vanesaa Frisbee, no britanski sud tada je odbacio sve optužbe. 2011. godine Naomi se našla u dva incidenta: s fotografom ispred kuće svog tadašnjeg dečka kada mu je razbila opremu te kada je poludjela jer nije mogla ući u jedan dućan jer nije bila jedan od članova.

Naomi Campbell (Foto: Getty) Naomi Campbell (Foto: Getty) Foto: Getty

Tri godine kasnije njezina kućna pomoćnica Millicent Burton optužila je manekenku za udarce i grebanje u njezinu stanu u New Yorku, a samo mjesec dana kasnije bivša asistentica Simone Craig podignula je tužbu tvrdeći kako ju je Naomi neko vrijeme držala kao taoca u hotelu u Los Angelesu. Slučaj je kasnije odbačen. 2004. godine Naomi je u jednom intervjuu otvoreno progovorila o svojoj borbi s ovisnošću o drogama, u čemu su mnogi i vidjeli problem za njezino agresivno ponašanje. No tada je istaknula kako je iz te borbe izašla kao pobjednica.

No već 2005. godine napala je novu asistenticu tijekom svađe u Brazilu, a ponovno joj je za udarce poslužio mobitel. 2006. godine stradala je još jedna kućna pomoćnica i još jedan telefon, a godinu dana kasnije još jedna asistentica progovorila je o tome kako je doista raditi za slavnu manekenku. Gaby Gibson optužila ju je za fizički napad, ali i vrijeđanje i omalovažavanje, a sve zbog toga što manekenka nije mogla pronaći svoj omiljeni par traperica.

 

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

 

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

Cijela 2006. godina za ljepoticu je prošla u negativnom tonu jer tada je privedena i za narušavanje reda i mira ispred stana svog bivšeg dečka u Londonu, a napala je još jednu kućnu pomoćnicu. 2007. godine odradila je pet dana dobrotvornog rada, no svaki je odradila sređena kao da ide na neku glamuroznu zabavu, pokazujući kako ne shvaća pretjerano ozbiljno problem s agresivnošću koji je i više nego očit. Tada je njezin bankovni račun olakšan za 360 tisuća dolara zbog odšteta, a kraljica modnih pisti morala se prijaviti i na tečaj kontrole bijesa.

 

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

Takvi skandali danas su iza nje, a to Naomi može zahvaliti, među ostalim, i dečku, reperu Skepti, kojeg ljubi od ranije ove godine i koji očito pozitivno utječe na nju. Tako u 2017. godini nije stradala niti jedna sobarica i asistentica, kao ni mobitel, ali ni njezina slavna prijateljica Rihanna koja joj je tada navodno preotela dečka, arapskog milijunaša Hassana Jameela.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene