Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danas je Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama. U sklopu ovog značajnog dana donosimo kratku priču jedne od njih koja je najgori oblik nasilja nad ženom doživjela još kao 18-godišnjakinja.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Najponosnija sam na to što nisam spavala s Robertom!' Slika nije dostupna Prekid učinio svoje? 'Poručila' kako baš i nije neko društvo!

Bivša supruga pjevača Roda Stewarta, ali i glumca Georgea Hamiltona, priznala je kako je bila žrtva silovanja kao 18-godišnjakinja.

Alana Hamilton Stewart, bivši model, napadnuta je i silovana u svom domu u Teksasu. 67-godišnjakinja, koja je s Rodom bila pet godina u braku, opisala je napad kako sramotan i ponižavajući.

'Bilo je sramotno. Nikad ne misliš da se to baš tebi može dogoditi', izjavila je i javno po prvi put o tome progovorila za Fox News . 'Kad je policija došla u moj dom osjećala sam se krivom. Kao da sam ga namjerno pustila u kuću', dodala je.

Otkrila je kako o tome nikome nije pričala sve ove godine. Taj čin je za nju bio toliko bolan da se iz Teksasa preselila u New York kako bi započela novi život.

'Htjela sam pobjeći od majke i njezine ovisnosti o drogama tako da mi je ovo bio savršen trenutak za odlazak'.

Ova hrabra žena je o silovanju progovorila i u svojoj autobiografiji 'Rearview Mirror'.

Alana opisuje svog prvog supruga Georgea Hamiltona kao sjajnog čovjeka s kojim je još uvijek u odličnim odnosima.

Otkriva i kako je bila slomljena nakon što ju je Rod Stewart ostavio zbog modela Kelly Emberg.

'Imala sam tada dvoje malene djece koje sam sama odgajala. Još uvijek se nisam pomirila s mnogim demonima koji su me tada proganjali i zbog kojih sam velikim dijelom bila odsutna iz stvarnosti. Mislim da sam djecu dobro odgojila. Dala sam im svu svoju ljubav, uvijek sam ih voljela i bila tu za njih no uvijek mislim kako sam mogla biti bolji roditelj', priznala je.

Alana se za Roda udala 1979. godine. Imaju dvoje zajedničke djece - Kimberly i Seana. Prije njega je bila u braku s glumcem Georgeom Hamiltonom od kojeg se razvela 1975. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook