'Savršen je'

Nakon snimke seksa izjavila - 'Prekinuli smo ga zbog kamera!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pobjednica pete sezone reality showa 'Farma', Jelena Golubović, ostat će zauvijek zapamćena po snimci seksualnog odnosa u reality showu. Iako priznaje da je bila pripita tijekom odnosa, tvrdi i kako ga je zbog kamera prekinula kad joj je bilo najljepše.

Srpska redateljica Jelena Golubović i njezin kolega iz Farme - Čupo Kalač, razveselili su regionalne štovatelje reality show kulta nakon što su se poseksali pred kamerama. Jelena je za srpski Telegraf izjavila kako snimku nije pogledala.

Pogledaj i ovo Saša Vujnović (Foto: PR) Potpuno iskren Tužna priča farmera Saše: ''Ni sam ne znam razloge zbog kojih je došlo do cijele te zavrzlame''

Pobijedila u showu, a onda je procurila snimka seksa!

'Meni su emocije na prvom mjestu. Započeli smo taj seks i onda smo ga prekinuli jer smo se sjetili da su oko nas kamere. Sve što nismo mogli na imanju, nadoknadili smo u hotelu „Prestiž“ između četiri zida. Kakva sam bila na Farmi, takva sam i privatno. Ako mi je došlo da nešto napravim, napravila sam to zbog sebe, a ne zbog kamera, pa makar me to mnogo koštalo', izjavila je Jelena te otkrila i kakav je Čupo u krevetu.

'Savršen je. (smijeh) Malo intime zadržala bih za sebe. Ja jesam Srpkinja i mi nismo iste vjere, ali to nije utjecalo na naš seksualni odnos', priznala je ova pobjednica srpske Farme koja je osvojila 50 tisuća eura, ali i još nešto - prosidbu. A zaprosio ju je upravo Čupo i to prije njezine pobjede.

'Iskreno sam zaljubljena u njega i voljela bih da probamo zajednički život', tvdi Jelena. Cijeli intervju pročitajte OVDJE.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene