Uvijek isto

Srbi po uzoru na Hrvate i Rozgu: 'Sandra Afrika, presvuci se!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Isti 'problem' potresa i domaći i srpski showbizz svijet.

Nedavno su obožavatelji domaće zvijezde Jelene Rozge prigovorili svojoj ljubimici zašto iste cipele nosi više puta, a sada se ista stvar dogodila i Sandri Africi u Srbiji.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

VIDEO Za njima lude, 'režu vene' i troše milijune!

Naime, Sandra Afrika sve češće gostuje u emisijama u duetu sa Sašom Kaporom, a srpska javnost pita se zašto za svoje javno eksponiranje nije osmislila više odjevnih kombinacija, piše srpski Alo.

 Na nedavnom gostovanju Sandra Afrika pojavila se u cipelama i haljini koje su njezini obožavatelji imali prilike vidjeti već nekoliko puta.

Iako je često na društvenim mrežama objavljivala fotografije svojih cipela, komentirajući kako su savršene, a vjerojatno i skupe, obožavatelji Sandre Afrike smatraju da je modni grijeh pojaviti se u istoj kombinaciji više puta.

Iako svugdje vlada kriza, Sandrini obožavatelji smatraju kako bi ipak trebala odvojiti novac za modnog stilista te da bi pojavljivanje u haljini s cirkonima trebala smanjiti i počastiti ih nekom novom odjevnom kombinacijom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene