Iskrena

Najpoznatija navijačica na svijetu otkrila: 'Messi mi je nudio novac za seks!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Seksi Paragvajka koja se proslavila svojim bujnim poprsjem otkrila je kako joj je Messi nudio novac za seks, a ona ga je odbila!

  Larissa Riquelme, koja se proslavila tijekom svjetskog prvenstva 2010. godine u jednom TV intervjuu otkrila je zanimljive detalje o nogometašu Lionelu Messiju.

Pogledaj i ovo Antonella Roccuzzo (Foto: Instagram) Oduzima dah Ovo je žena koja je srce najboljeg nogometaša svih vremena zarobila još dok su bili djeca

Naime, Larissa je otkrila kako joj je Messi nudio novac za seks. 'Najbolji nogometaš svijeta mi je nudio novac za seks, možete li vi to vjerovati?!', rekla je Larissa, a nakon što ju je novinar pitao je li riječ o Messiju, potvrdila je. 'Da, riječ je o Messiju, ali ja nisam laka žena i ne prodajem se za novac', dodala je.

>> Uhićena na autoputu: Za sve je kriv seksi izgled!

Larissa Riquelme slavu je stekla tijekom Svjetskog prvenstva u nogometu 2010. godine. Ova seksi Paragvajka prvi je put privukla pozornost javnosti kada je na jednoj od utakmica stavila mobitel između grudi, a nakon toga su počele stizati brojne ponude za manekenske angažmane.

Poznata je kao jedna od najseksi starleta i najstrastvenija nogometna navijačica na svijetu. Poznato je i da je svojevremeno obećala da će se skinuti gola ukoliko Paragvaj pobjedi na Svjetskom prvenstvu. Iako se to nije dogodilo, Larissa nije razočarala svoje obožavatelje, te se svejedno skinula do kraja!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene