OMG

TEORIJE ZAVJERA Ni najveći skeptici nisu ostali ravnodušni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svatko zna barem jednu teoriju zavjera koja se tiče poznatih osoba, a ove su svakako najnevjerojatnije.

Teorije zavjera uvijek su bile fascinantne, čak i najvećim skepticima, a pogotovo ako se tiču osoba iz svijeta slavnih. Od toga da Beyonce nije uopće bila trudna i da Stevie Wonder zapravo nije slijep, pa do toga da je Katy Perry misteriozno umrla, sljedeće teorije zasluženo su pomele svu konkurenciju.

Pogledaj i ovo Beyonce U njenu obranu stala je majka Najnovije fotografije pop zvijezde razbjesnile su fanove, misle da radi isto što i Michael Jackson: ''Tko je ova žena?''

Najpoznatija teorija zavjere je naravno ona da je reper Tupac Shakur još uvijek živ. On je navodno lažirao vlastitu smrt kako bi izbjegao odlazak u zatvor ili kako ga njegovi protivnici ne bi ubili. Naravno, Tupac je mrtav već 20 godina, a njegova fotografija s obdukcije je čak objavljena u knjizi koja je bavi njegovim ubojstvom.

No, fanovi ne odustaju. Tijekom godina Tupac je viđen u svakom mogućem kutku svijeta, a čak je i jedan policajac nedavno kazao kako mu je plaćeno 1.5 milijuna dolara da lažira njegovu smrt.

Titula najluđe teorije zavjere ide onoj da je CIA otrovala Boba Marleyja tako što su mu na jednom njegovom koncertu dali par čizmi koje su imale otrov u sebi. Davne 1976. Marley je na poklon dobio čizme, a kada ih je obuo bakrena žica ga je piknula u stopalo. Mnogi vjeruju kako je CIA otrovala pjevača tako što je žica sadržala supstancu koja uzrokuje rak.

Ono što ovoj priči zapravo daje težinu je upravo to da je Carl Colby, sin tadašnjeg izvršnog direktora CIA-e bio iza pozornice onda kada su Marleyju poklonjene čizme.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene