Od bezobraznog ponašanja prema Kourtney do guranja sto dolara u usta konobara i uništavanja hotelskih soba, ovo su najgori primjeri Scottovog ponašanja


Scott Disick je došao do slave kao bivši partner najstarije Kardashian sestre, Kourtney, s kojom ima i troje djece. Međutim, javnost ga sve više i više zna po čestim ispadima i šokantnom ponašanju, te po javnoj borbi s ovisnošću.

Vezani članci Sofia Richie - 2 Sve sitniji bikiniji i isklesano tijelo: Trlja sol na ranu 15 godina starijem bivšem koji je kriv za prekid njihove veze Kourtney Kardashian Pokrenula glasine da njezin bivši ljubi novu djevojku pa pobjegla s njim na luksuzni odmor

Jedan od najgorih primjera njegovog ponašanja je kada se tijekom proslave svog 31. rođendana toliko napio da ga je zaštitar morao odnijeti do kreveta, a nakon toga je popio cijelu bočicu tableta za spavanje te završio na hitnoj, a zatim i na rehabilitaciji. Naravno, to nije dugo potrajalo.

Prije šest godina šokirao je gledatelje reality showa 'Keeping Up With the Kardashians' kada je snimljen kako u jednom restoranu u Las Vegasu gura sto dolara konobaru u usta. Još jedan primjer njegovog pijanog ponašanja je kada je bijesno razbio ogledalo nakon što se Kourtney suočila s njim upravo zbog čestih opijanja i izlazaka, a njihov novorođeni sin Mason tada je bio u drugoj sobi.

Česti i agresivni ispadi na paparazze više ni ne začuđuju, ali bezobrazno ponašanje prema Kourtney zgrozilo je gledatelje showa. Nakon rođenja kćeri Penelope, Scott je Kourtney toliko bezobrazno prigovarao zbog toga što nije brže kilograme gubila da ju je doveo do suza.

Scott više nije ni omiljen gost u hotelima zbog svog žestokog tulumarenja. Osim što je u nekoliko navrata uništio hotelske sobe, kada je prošle godine bio u Aspenu ne samo da je uništio sobu i morao platiti 500 dolara dodatnih troškova, nego je i nabio račun od 1840 dolara samo za alkoholna pića.