Stvarno su grozne

PJESME KOJE NISU TREBALE BITI SNIMLJENE - ne da su loše nego su neslušljive

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbena scena bivše Jugoslavije stvarno je bila bogata, kako hitovima, tako i promašajima.

Kopajući po starim hitovima, osim što nas je ponesla nostalgija, shvatili smo da je regionalna glazbena scena bogata ne samo uspješnim pjesmama i prekrasnim stihovima, već da ima tu i pokojih 'bisera'.

Pogledaj i ovo Kćeri Marine Perazić dostojne nasljednice Evo kako izgledaju kćeri Marine Perazić, bivšeg seks-simbola Jugoslavije, obje podsjećaju na mamu u mlađim danima!

Neke pjesme su ostvarile ogromnu popularnost usprkos tome što nitko ne zna o čemu se točno pjeva, neke su jednostavno grozne, te se vjerojatno i sami izvođači pitaju gdje im je pamet bila, a za postojanje nekih jednostavno nemamo ni riječi.

Prva koja se našla na ovom popisu je pjesma 'Ljubio sam Nadu' benda Poslednji vagon. Kompoziciju za pjesmu napravio je Miško Jovović, tekst Saša Eraković, a pjesmu je izveo Rade Vojvodić.

Samo ime dueta Marine Perazić i Olivera Mandića već vam sve govori – 'Mandarina i banana'. Tekst je napisala Marina Tucaković, a Marina Perazić danas je poznatija po šokantnim izjavama nego karijeri.

1987. izrodila je još jedan 'veliki hit'. 'Mi volimo da duvamo' pjesma u izvođenju 'Barona i crne ovce', osim što je vrlo dvosmislena, prilično je dosadnjikava. Pjesma je vjerojatno zamišljena kao zezalica, ali nakon slušanja ljudi su bili dalekovo više iziritirani nego zabavljeni.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene