Osim djece bogataša koji se hvale svojim stilom života na Instagramu, sada su im se pridružili i roditelji. Pogledajte sami kako to izgleda.


Ogroman hit na društvenim mrežama su profili koji prikazuju kako žive djeca najvećih bogataša svijeta. Rich Kids of Instagram našao se na svim medijskim naslovnicama, a sada su se tom fenomenu pokazivanja i bezobraznog hvaljenja skupim automobilima, bocama najskupljih šampanjaca, satovima i privatnim avionima pridružili i sami roditelji.

Vezani članci Instagramuša Instagramuša pokušala uslikati obrok, pa ostala i bez hrane i bez slike Bogataši u izolaciji Djeca bogataša požalila se prizorima iz izolacije, je li i vama kanula suza?

Stvoren je profil Rich Parents of Instagram, a fotografije prikazuju u kakvom luksuzu žive najbogatiji roditelji svijeta. Lamborghiniji, Ferrariji, Rolls Royce, poklanjanje skupih Rolexa svojoj djeci, boce šampanjca Armanda De Brignaca koje znaju koštati i do 100 tisuća dolara – za njih je sve to obična svakodnevnica.

Na jednoj fotografiji uz skupi Rolex nalazi se hrana iz McDonald's-a, a u opisu stoji 'mislio sam probati hranu koju jedu seljaci'. Na drugoj pas u ustima drži 500 eura, na trećoj se sin žali kako mu je tata kupio Ferrarija, a on je htio Lamborghinija. Još jedan klinac žalio se kako je htio da mu tata kupi jahtu, a ne dva skupa sata optočena dijamantima. U čemu još uživaju bogati roditelji s Instagrama pogledajte svojim očima.