Da vam pamet stane

ONE SU KRALJICE OSEBUJNIH IZJAVA 'Pozdravljam roditelje, pogotovo mamu i tatu'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ava Karabatić, Tijana Ajfon, Sandra Meduza... Nepresušno je to vrelo inspiracije.

Na hrvatskim prostorima kraljica 'bisera' je Ava Karabatić. Studentica latinskog proslavila se osebujnim izjavama, no iz susjedne Srbije joj stiže velika konkurencija.

Pogledaj i ovo Ava Karabatić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) ''potrebna je stručna pomoć'' Ava Karabatić oglasila se o borbi s ovisnosti koju vodi već neko vrijeme: ''Mnogi ljudi kriju da imaju problem, dva mjeseca ležala sam na klinici''

Nedavno smo pisali o Sandri Meduzi, mlađahnoj starleti iz Zrenjanina, koja se proslavila impresivnim neznanjem. Donosimo vam izjave od kojih staje pamet. Ne njihova, vaša.

1. Sandra Meduza, starleta

'Srpska himna se zove 'Sveti Sava'. Nikola Tesla izumio je elektroniku. Kako se Tito zvao? Ne znam.'

Bravo Meduza, samo nebo je granica.

2. Ava Karabatić, starleta

'Puno pozdravljam roditelje, pogotovo mamu i tatu'. 'Živimo zdravo. Špiro svaki dan meditira pola sata, a ja 30 minuta.' 'Voljela bih imati više samopozdanja u druge ljude'. 'Kad me vidiš, ja ne da sam vatra, nego me dva adrenalina ne bi mogla spojiti'. Tako je govorila Ava.

3. Simona Gotovac, svojedobno starleta - danas vizažistica

'Imamo jednu prostoriju, u njoj su četir kuta, a jedan od njih je Kutina'. 'Rekao mi je Renči da ak' padnem tu, da je ko cement, samo me zemlja proguta'. 'Ne želim razmišljati o tome da moram razmišljati o ozbiljnim stvarima', izjavljivala je nekad Simona. Danas se povukla iz javnosti, živi smirenim životom.Okrenula se vjeri, odgoju kćerkice, ali i novom zanimanju, koje joj sjajno ide.

4. Slađana Petrušić, starleta

Uh. Ona je zaista pogriješila. Ono, za medalju. Gostujući u jednoj emisiji u Srbiji, rukovala se sa Vojislavom Šešeljem. Očito neupućena, Slađana je kasnije davala izjave kako je on 'poseban i drugačiji' te je 'kralj'. 'Samo mogu reći da me čovjek oduševio', zaključila je. Uh. Ovo je izvan konkurencije.

5. Tijana Ajfon, starleta

Kad se netko zove Ajfon, onda nema puno šanse. Ipak, Tijana je u Srbiji zabavljala narod svojim izjavama. Inspririrala je čak i jednu Facebook grupu s njenim izjavama. 'Ja baš volim što sam glupa'. 'Uzela bih nož i razbila mu o glavu!' 'Između Marocca i Italije je rijeka? Je**te, koliko ja ne znam!'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene