S bocom u ruci

Incident na sprovodu Dragana Nikolića: Reper pijan vrijeđao ljude

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na sahrani glumca Dragana Nikolića dogodio se incident. Srpski reper Ivan Ivanović Đus pojavio se u pijanom stanju te vrijeđao okupljene.

Na pogrebu legendarnog glumca Dragana Nikolića dogodio se incident. Srpski reper Ivan Ivanović Đus vidno je bio u pijanom stanju, te je morala čak i policija intervenirati. Reper se pojavio neprikladno obučen te je počeo vrijeđati okupljene ljude. 'Što je moroni, došli ste ovdje pozirati? Baš ste se lijepo namontirali da vas slikaju za novine.'

Pogledaj i ovo Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL) Povučeni život Susjedi otkrili kako Milena Dravić živi nakon smrti supruga: ''Pati za Draganom, ali to čini dostojanstveno''

Nastavio je vikati, te mu je tada prišao policajac i zamolio da snizi ton kako ga ne bi morao privesti. Nakon toga, reper se navodno smirio, no od boce alkohola nije se odvajao. Nije poznato je li se slučajno našao na tom mjestu ili je baš došao na sahranu poznatog glumca, prenosi Svet.

Legendarni glumac Dragan Nikolić preminuo je prošli tjedan, a na njegovoj sahrani pojavilo se više od tisuću ljudi koju su odali počast svom najdražem glumcu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene