Sve je iluzija

Mršavija u 15 minuta – osobna trenerica otkrila trikove!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ljeto je prošlo, no vježbanje je dobro tokom cijele godine. Ako se i vi niste pokrenuli, trikovi fitness industrije možda su vas naveli da probate nešto drugo. Trenerica Menalie Ventura otkrila je sve trikove!

Koliko ste puta vidjeli ove fotografije prije i poslije? Fitness centri obećavaju brze rezultate u dva tjedna, no osobna trenerica Melanie Ventura ih je razotkrila na svojem blogu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Svaka joj čast! Za ovo je sigurno cijeli dan u teretani: Kad vidite njezin trbuh ostat ćete paf!

Dramatično mršaviji izgled moguć je u samo 15 minuta, a to je i ona sama dokazala. Industrija vrijedna milijarde obećava fit tijelo nakon tretmana, no tajna je zapravo samo u redovitom vježbanju i znojenju – nema drugog recepta i čarobnog topljenja kilograma.

>> Mislili ste da je nemoguće? Evo kako dobiti mišiće u samo 1 sat!

Australka je tako poslala dvije fotografije, jedna na kojoj je ispupčila trbuh, drži se pogrbljeno, kosa joj je podignuta, a gaćice joj se urezuju. Zbog svega toga izgleda deblje nego što je, što je i dokazala 15 minuta poslije. Crne gaćice se ne urezuju, tijelo je premazala sredstvom za tamnjenje što skida kilograme, a kosu je pustila – fotografiju je 'provukla' kroz efekt koji poravnava sve nedostatke. I to je to!

Ventura je htjela pokazati kako nas fitness industrija može zavarati jer je kroz sve sama prošla. 2010. stvarno je vježbala, skinula je suvišne kilograme, promijenila životni stil i postala trenerica. To je jedino rješenje. Sjetite se ovih fotografija kada ćete sljedeći put vidjeti oglas s lažnim obećanjima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene