Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako joj je samo 18 godina, odlučila je stati na kraj brojnim naklapanjima, kako bi svima pokazala kako nikad nije napravila nijedan kirurški zahvat.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Pohvalila se: 'Nove usnice izgledaju sjajno, napućene su!' Slika nije dostupna Hladna pljuska: 'Ne zadovoljava standarde Playboy modela!'

Stoga je Courtney Stodden sa svojim 52-godišnjim suprugom i glumcem Dougom Hutchinsonom posjetila doktora Marc Manija -  kako bi je pregledao pred kamerama.

Courtney je stigla u doktorsku ordinaciju u uskoj crno/bijeloj haljini te pažljivo slušala što joj je govorio dr.Mani.

>> Ovako ona dočekuje svog supruga kod kuće

'Ljudi govore kako sam operirala sve, od nosa, usnica do obraza, sve', objasnila je Courtney doktoru.

'Njezin osmijeh je jako lijep i jako prirodan,kao i njezine usne. Hajdemo vidjeti jesi li imala zatezanje lica sa 18 , događalo se to, vjerujte mi, ali ti nemaš ožiljaka, dakle ništa. Sve je u redu, ja kao plastični kirurg mogu sa sigurnošću ustvrditi kako Courtney nije imala nijedan kirurški zahvat', na kraju je poručio doktor. Kako je izgledao pregled, pogledajte u videu!

Inače, Courtney je poznata kao 'Teen Bride', upravo se proslavila udajom za tada 50-godišnjeg Douga. Courtney je imala 16 godina prije nego li je izrekla sudbonosno 'da', stoga bio je potreban pristanak njezinih roditelja, jer je bila maloljetna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook